0
Μας κάνουν πλάκα οι Σκοπιανοί και ξεφτιλίζουν την κυβέρνηση που ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία και πανηγυρίζει κι όλας. 

Αυτό που παρουσιάζει η κυβέρνηση ως «λύση» στο σκοπιανό είναι στην πραγματικότητα ένας οδυνηρός εθνικός συμβιβασμός, ένα πραγματικό ξεπούλημα της Μακεδονίας

Αυτό το οποίο διατηρήσαμε με πολλούς αγώνες, με πολλές θυσίες σε χρόνια δύσκολα, το παρέδωσε ο Αλέξης Τσίπρας εν μία νυκτί.

Παρέδωσε το όνομα Μακεδονία και αναγνώρισαν στους Σκοπιανούς “μακεδονική” ταυτότητα και “μακεδονική” γλώσσα. Αναγνωρίζουν κράτος με το όνομα “Νorth Macedonia” που θα μετaφράζεται σε όλες τις γλώσσες. Δηλαδή «Βόρεια Μακεδονία». Ποιο “erga omnes”, ποια είναι η Νότια Μακεδονία; Το λεγόμενο “erga omnes” πήγε περίπατο!

Κηδέψαμε τη Μακεδονία μας. Θα ανοίξουν οι τάφοι των ηρώων μας, εκείνων που σκοτώθηκαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Παύλου Μελά, του Ιωνος Δραγούμη και όλων των άλλων Μακεδονομάχων.

ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Σοκάρει η σκοπιανή προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας και μάλιστα από την κρατική τηλεόραση της γειτονικής χώρας, η οποία με ένα ανιστόρητο ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι η Ελλάδα κρατά υπόδουλο ένα κομμάτι της Μακεδονίας.

Το ντοκιμαντέρ έλαβε σίγουρα την έγκριση από την Κυβέρνηση Ζάεφ, καθώς μιλάμε για κρατικό μέσο, το οποίο όπως σε κάθε χώρα ελέγχεται από την Κυβέρνηση.

«Όλα ήταν μέρος της πολιτικής του ελληνικού κράτους να εξαλείψει το μακεδονικό στοιχείο» δηλώνει ο Τεό Ούνγκιο, ερευνητής του Ινστιτούτου «Μακεδονικής» Ιστορίας.

Το ντοκιμαντέρ, οι μαρτυρίες και οι αναλύσεις υπηρετούν το ανιστόρητο αφήγημα πως οι Έλληνες υποδούλωσαν την Μακεδονία.

«Έγινε κατανομή του μακεδονικού εδάφους μεταξύ τριών χωρών. Στο τμήμα που υποδουλώθηκε από την Ελλάδα κατοικούσαν περισσότεροι από τους μισούς του συνολικού πληθυσμού της (μεγάλης) «Μακεδονίας” πριν από τη διαίρεσή της» αναφέρει η Makedonska Radiotelevizia.

«Εφάρμοσαν κάθε μέθοδο πίεσης. Μέχρι και νόμο για την αλλαγή των ονομάτων» λέει για τους Έλληνες ο Ζόραν Μαλνχοφ, επίκουρος καθηγητής Ιστορίας.

Βραχίονας της σκληρής προπαγάνδας στην Ελλάδα είναι το Ουράνιο Τόξο στη Φλώρινα. Ζητούν αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας και γλώσσας και ονειρεύονται η Μακεδονία να ενωθεί με τα Σκόπια.

Δείτε το βίντεο από το δελτίου του Star – Το στιγμιότυπο από το 6:53 και μετά:


Η «Συμφωνία των Πρεσπών» εκτός από την εκχώρηση απαράγραπτων ελληνικών εθνικών δικαιωμάτων με την παράδοση του αποκλειστικά ελληνικού ονόματος «Μακεδονία», και αντίστοιχη εθνότητα και γλώσσα στους Σλαβοαλβανούς υπηκόους ενός ξένου κράτους, επιφυλάσσει βαρύτατες δουλείες σε βάρος της χώρας μας.

Αυτές είναι: η εκχώρησης λιμένων και ΑΟΖ (Άρθρο 13), οδών μεταφοράς προϊόντων, η υποχρέωση της Ελλάδος να κατασκευάσει τεράστια δομικά έργα ενέργειας, η υποχρέωση για μεταφορά υψηλής τεχνογνωσίας προς την FYROM, (Άρθρο 14), αλλά και η παραχώρηση ελληνικών εμπορικών δικαιωμάτων και σημάτων σε προϊόντα από χάλυβα και σωληνουργικά μέχρι τρόφιμα των οποίων η δήθεν διασφάλιση θα υλοποιηθεί μετά από 5 χρόνια!

Έτσι, η «Συμφωνία» αυτή καθίσταται άμεση απειλή για τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος, τον ελληνικό λαό, αλλά και την κρατική υπόσταση της χώρας μας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top