0
Τη Μεγάλη Παρασκευή 10 Απριλίου, την πιο ιερή ημέρα στο χριστιανικό ημερολόγιο των Καθολικών, η Microsoft του Μπιλ Γκέιτς κυκλοφόρησε μια διαφήμιση που προωθεί τη σύνδεσή της με την αγαπημένη καλλιτέχνη της σκοτεινής ελίτ: Μαρίνα Αμπράμοβιτς.


Μετά από μια τεράστια αντίδραση από δεκάδες χιλιάδες πιστούς του διαδικτύου, το επίσημο βίντεο της Microsoft ορίστηκε σε «ιδιωτικό» και όλα τα ίχνη της καταδικασμένης καμπάνιας τώρα καθαρίζονται από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft.

Για να προωθήσει τη «μικτή πραγματικότητα: συσκευή Hololens 2», η Microsoft συνεργάστηκε με τη διαβόητη αποκρυφίστρια, Μαρίνα Αμπράμοβιτς για να δημιουργήσει ένα «έργο τέχνης» με το όνομα The Life (Η Ζωή).


Σε ένα διαφημιστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό YouTube της Microsoft, η Abramovic περιγράφεται ως η «πιο θρυλική καλλιτέχνης περφόρμανς εν ζωή».

Το έργο τέχνης αποτελείται από άτομα που φορούν τη συσκευή Hololens για να δουν μια εκδοχή φαντάσματος της Αμπράμοβιτς, που εμφανίζεται από το πουθενά, περπατώντας τριγύρω, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα στο χρώμα του αίματος.

Στο βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε τη Μεγάλη Παρασκευή η «ιέρεια του Ρότσιλντ», λέει ότι το έργο της επιτρέπει να αποκτήσει μια μορφή αθανασίας...

Ο πίνακας του Σατανά έγινε ευρύτερα γνωστός από τη φωτογραφία εμπρός του που έβγαλε η «ιέρεια του αίματος», Μαρίνα Αμπράμοβιτς και ο τρισεκατομμυριούχος Γιάκομπ Ρότσιλντ. Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς είναι η πρωταγωνίστρια διαφημιστικών της εταιρείας που ίδρυσε ο Μπιλ Γκέιτς, Microsoft . Αναφέρθηκε πως διοργανώνει συχνά βραδιές «Spirit Cooking» Πνευματικής Μαγειρικής ή Μαγειρικής των Πνευμάτων), με επιφανείς προσκεκλημένους, όπως οι προσωπάρχες του Ομπάμα και των Κλίντον, αδελφοί Ποντέστα.

«Η ζωή ασχολείται με αυτό που πρόκειται να μείνει όταν δεν θα είμαι πια εκεί, και μπορώ να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου και αυτή την τρομακτική εμπειρία. Πραγματικά σαν να αντιμετωπίζετε το δικό σας φάντασμα, αλλά είναι πάντα αυτή η μεγαλήυτερη ιδέα της αθανασίας. Μόλις πεθάνεις, το έργο δεν θα μπορούσε ποτέ να πεθάνει, επειδή το έργο τέχνης μπορεί να συνεχιστεί. Στην παράσταση, το κομμάτι είναι μόνο στη μνήμη του κοινού και πουθενά αλλού. Εδώ ζω για πάντα».

Το βίντεο δεν πήγε καθόλου (μα καθόλου) καλά. Μετά από μια πληθώρα αρνητικών σχολίων και περίπου 90% «αντίχειρες προς τα κάτω», η Microsoft εξαφάνισε το βίντεο σε «ιδιωτικό». Δεδομένου ότι τίποτα δεν μπορεί να διαφέρει πραγματικά από το διαδίκτυο, το μεταφορτώθηκε εκ νέου από άλλες πηγές.

Είναι το παρακάτω:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top