0
Το Αδρενοχρώμιο (Adrenochrome) είναι μια χημική ένωση με τον μοριακό τύπο C9H9NO3, που παράγεται από την οξείδωση της αδρεναλίνης (επινεφρίνη). Το παράγωγο καρβαζοχρώμιο είναι ένα αιμοστατικό φάρμακο. Παρά την ομοιότητα των χημικών ονομασιών, το Αδρενοχρώμιο δεν σχετίζεται με το χρώμιο.

In vivo, το Αδρενοχρώμιο συντίθεται από την οξείδωση της επινεφρίνης. In vitro, το οξείδιο του αργύρου (Ag2O) χρησιμοποιείται ως οξειδωτικό μέσο.

Επιστημονικές μελέτες που διεξήχθησαν στις δεκαετίες του 1950 και 1960, ανέφεραν ότι το Αδρενοχρώμιο προκαλεί ψυχωσικές αντιδράσεις, όπως διαταραχή σκέψης, απελευθέρωση και ευφορία.

Οι ερευνητές Άμπραμ Χόφερ (Abram Hoffer) και Χάμφρεϋ Όσμοντ (Humphry Osmond) υποστηρίζουν ότι το Αδρενοχρώμιο είναι μια νευροτοξική, ψυχομιμητική ουσία και μπορεί να συμβάλλει στη σχιζοφρένεια και σε άλλες ψυχικές ασθένειες.


Ο πίνακας του Σατανά έγινε ευρύτερα γνωστός από τη φωτογραφία εμπρός του που έβγαλε η «ιέρεια του αίματος», Μαρίνα Αμπράμοβιτς και ο τρισεκατομμυριούχος Γιάκομπ Ρότσιλντ. Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς είναι η πρωταγωνίστρια διαφημιστικών της εταιρείας που ίδρυσε ο Μπιλ Γκέιτς, Microsoft . Αναφέρθηκε πως διοργανώνει συχνά βραδιές «Spirit Cooking» Πνευματικής Μαγειρικής ή Μαγειρικής των Πνευμάτων), με επιφανείς προσκεκλημένους, όπως οι προσωπάρχες του Ομπάμα και των Κλίντον, αδελφοί Ποντέστα.


Το Αδρενοχρώμιο δεν υπόκειται στον νόμο περί ελεγχόμενων ουσιών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων και εάν παράγεται ως συμπλήρωμα διατροφής, πρέπει να συμμορφώνεται με την ορθή παρασκευαστική πρακτική.

Η χημική ουσία συγκεντρώνεται ειδικά στο σώμα σε επεισόδια ακραίου άγχους, τρόμου και πόνου, όπως κατά τη διάρκεια βασανιστηρίων.
Καταγγελίες που έλαβαν ηχρή έκταση στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια, ιδίως από τους Q Anonyumous, και αποδιδόμενες στον Mel Gibson, αναφέρονται στα ίχνη μιας σκοτεινής ελίτ, πολιτικών, οικονομικών και επικοινωνιακών παραγόντων, που χρησιμοποιεί το Αδρενοχρώμιο ως ουσία για έκστατική σατανολατρεία, αιώνιο σφρίγος και αυξημένη σωματική ευφορία.
Ο Σατανάς καλεί τις Λεγεώνες του, 1796-1797, Sir Thomas Lawrence PRA (1769-1830). Το 1830 ο πίνακας εκτέθηκε στο Βτρετανικό Ίδρυμα με τον στίχο του Μίλτον ως τίτλο του, «Σατανά!-Ξύπνα, σήκω ή πέσε για πάντα»!

Σεισμός προκλήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ, μετά τις αποκαλύψεις των Wiki Leaks, πως οι εξουσιολάγνοι, απάνθρωποι και σατανολάτρες παράγοντες, απαγάγουν παιδιά, τα βιάζουν, τα βασανίζουν για να συγκεντρώσουν αδρεναλίνη/επινεφρίνη και στη συνέχεια συλλέγουν Αδρενοχρώμιο από τους αδένες τους, ενόσω τα θύματά τους είναι ακόμα εν ζωή.

Κατά περίπτωση, το θύμα μπορεί να διατηρηθεί ζωντανό για επαναλαμβανόμενες εκχυλίσεις. Κρατούν τα παιδιά αιχμάλωτα ως φυλακισμένα, για «μακροχρόνια θεραπεία τραυματισμού», όπου διατηρούν το παιδί ζωντανό, αλλά τραυματίζουν, βασανίζουν βιάζουν και εξάγουν το αίμα του με μεταγγίσεις αίματος πολλές φορές, έως ότου αυτό (σ.σ. παιδί) πεθάνει τελικά από την κακοποίηση και την απώλεια αίματος ή αποφασίσουν να σκοτώσουν το παιδί σε ένα από τα πολλά σατανικά τελετουργικά θυσίας παιδιών, γνωστά ως «βράδια μαγειρικής», «γεύματα».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top