0
Πρόκειται για μια εξαιρετική ηθοποιό και μια εντυπωσιακή γυναίκα. Αν και τα χρόνια έχουν περάσει, εκείνη παραμένει εντυπωσιακή. 

Ο λόγος για την Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύεται την «Μυρσίνη» τη σύζυγο του «Δούκα Σεβαστού» στο σήριαλ του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», το οποίο σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Την Κατερίνα Διδασκάλου την έχουμε απολαύσει σε εξαιρετικές ερμηνείες, κάποιες από αυτές σε ρόλο “μητέρας”, όπως στο “4” του Παπακαλιάτη. Εκτός από ηθοποιός επιπέδου, είναι και μια εντυπωσιακή γυναίκα…
«Θέλει πολύ θάρρος το γυμνό. Δεν είναι καθόλου απλό. Δεν είναι μόνο η σωματική έκθεση, που είναι τεράστια, αλλά και η ψυχική έκθεση που απαιτείται μέσα από τις ερωτικές σκηνές και τα γυμνά. Αυτή είναι πολύ δύσκολη. Στο θέατρο είναι κάτι διαφορετικό. Δεν έχω κάνει ποτέ γυμνό σε συνδυασμό με ερωτική σκηνή στο θέατρο. Ούτε γυμνή φωτογράφιση έχω κάνει ποτέ. Είπα “όχι”, γιατί δεν ήταν η ώρα. Όλα έρχονται με την ώρα τους.

Οι δικοί μου άνθρωποι μού έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, τα παιδιά μου… Ξέρουν ότι αυτό γίνεται για συγκεκριμένες ανάγκες. Γνωρίζουν ότι θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο. Για τις κόρες μου δεν είναι και το πιο απλό πράγμα να βλέπουν τη μητέρα τους γυμνή σε ερωτική σκηνή. Η πρώτη αντίδραση όταν τους το ανακοίνωσα ήταν: “Οχ!”. Θα το αντέξουν κι αυτό, τι θα κάνουν; Έχουν μεγαλώσει πια μʼ αυτό, μέσα σʼ αυτό. Την κριτική τους την επιζητώ, δεν τη φοβάμαι. Ξέρω ότι είναι αγαπησιάρικη και καλοπροαίρετη».

Απολαύστε τη:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top