0
Η μακρόχρονη αρθρογραφία του Μπιλ Γκέιτς και η πρόσφατη που εμφανίστηκε στην ελληνική εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», αναλύει διεξοδικά το σχέδιο του δισεκατομμυριούχου και των συνεργατών του για τον μαζικό εμβολιασμό έναντι διαφόρων λοιμωδών ασθενειών, περιάμβανομένου του Νέου Κορωνοϊού 2019.


Ο Μπιλ Γκέιτς μαζί με τον Γουώρεν Μπάφετ, έχουν συμφέροντα εκατοντάδων δισεκατομμυρίων στην αγορά της «Παγκόσμιας Υγείας». Γι' αυτό και μπήκαν επιθετικά στο χώρο τηξς επιδότησης θεσμών, όπβς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, του οποίου είναι οι κύριοι χρηματοδότες, ασκώντας καθοριστική επιρροή στη λειτουργία και τις αποφάσεις τους.

Η σύμπραξη GAVI είναι ο κύριος οργανισμός μέσα από τον οποίο υλοποιούν το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού εδώ και δεκαετίες σε φτωχές χώρες, υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο, συχνά από το ΔΝΤ.

Τα εμβόλια που προώθησε τόσο επιθετικά ο Μπιλ Γλέιτς τις προηγούμενες δεκαετίες σε κοινότητες αβοήθητων ανθρώπων σε φτωχές χώρες, δέχθηκαν δριμεία κριτική από επιστήμονες ανεξάρτητους από τη βιομηχανία της υγείας.

Κατηγορούνται ότι προκαλούν βλάβες στην υγεία, εξάρτηση από συνεχή φαρμακευτική αγωγή, εξάρτηση από επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό, μείωση του προσδόκιμου ζωής, στειρότητα και θάνατο.

Η ρήση του βαθύπλουτου Ντέιβιντ Ροκφέλερ πως: «Κάποια μεγάλης κλίμακα κρίση θα κάνει τους ανθρώπους να αποδεχθούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη», ειπώθηκε δεκαετίες πίσω, αλλά γίνεται τραγικά επίκαιρη τον καιρό της πανδημίας του Νέου Κορωνοϊού 2019.

Οι περισσότερες Ελληνίδες και Έλληνες είναι καχύποπτοι απέναντι στην επιθετική επιχειρηματική φιλανθρωπία των εκατοντάδων δισεκατομμυρίων του Μπιλ Γκέιτς, του Γουώρεν Μπάφετ, του Τζωρτζ Σόρος, του Λάζλο Σομπατβάλβι και των λοιπών σκοτεινών φυσιογνωμιών οξύτητας 33ου βαθμού.

Πιστεύουν πως με μόνη αποσκευή το πατρογονικό αντάρτικό τους πνεύμα, θα αρνηθούν τον εμβολιασμό με αφορμή τον Νέο Κορωνοϊό 2019.

Είναι βαθύτατα καχύποπτοι για τα κίνητρα όσων τον προωθούν και τον επιβάλλουν και ανησυχούν βαθύτατα για την υγεία αυτών και των παιδιών τους. 



Όμως η Ελληνική Βουλή ψήφισε Νόμο που καθιστά υποχρεωτικό των εμβολιασμό, όταν οι Αρχές κρίνουν πως συντρέχει υγειονομικός λόγος.

Δεμένοι χειροπόδαρα με Νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ΟΛΩΝ μετά το... τέλος του κορονοϊού!!! (photos)


Η νέα Κάρτα του Πολίτη με βιομετρικά στοιχεία και ηλεκτρονικό τσιπ, είναι μια ψηφισμένη πραγματικότητα και θα μας επιβληθεί να την αποκτήσουμε.


Χωρίς αυτήν δεν θα μπορεί να κινείται ελεύθερα ο πολίτης και περιορισμοί θα υφίστανται στη μετακίνησή του.

«Προφητικό» βίντεο από Τ.Πανούση: Ο «Μεγάλος Αδελφός» αποφασίζει «αν θα φάμε πίτσα» - Η «βολική» πανδημία του COVID-19


Αν στην Κάρτα του Πολίτη είναι αποθηκευμένη η πιστοποίηση ότι έκανε το εμβόλιο, η μετακίνησπή του θα είναι απρόσκοπτη. Το ίδιο απρόσκοπτη θα είναι και η συναλλαγή του με τις δημόσιες υπηρεσίες ηλεκτρονικά και επιτοπίως. Αν το παιδί του δεν έχει εμβολιαστεί, πώς θα γίνεται αποδεκτό στο σχολείο;

Αν εμβολιαστούν τα παιδιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων, όλων των ανθρώπων εν γένει, τότε ο κάθε σκοτεινός άρχοντας του 33ου βαθμού με υστερόβουλα κίνητρα για παγκόσμια κυριαρχία, θα έχει επιτύχει το σκόπο του.

Όσες και όσοι αρνηθούν να εμβολιαστούν, δεν θα μπορούν να έχουν μια κανονική ζωή, να συναλλάσσονται, να μετακινούνται, να επωφελούνται:

  • Θα μπορούν να λαμβάνουν κρατικά επιδόματα ανεργίας, πρόνοιας;

  • Θα υπόκεινται σε εξοντωτικά διοικητικά πρόστιμα;

  • Θα μπορούν να κατοικούν στις πόλεις;


Πολλές οικογένειες, πολλές Ελληνίδες και πολλοί Έλληνες, ίσως επιλέξουν να μεταναστεύσουν σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, υπό τον Ντόναλντ Τραμπ, ή Ρωσία υπό τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Χώρες όπου εκτιμάται πως με την παρούσα ηγεσία δεν θα επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός αυτού του τύπου.


Όμως το να αποδράσει όσο προλαβαίνει κάποιος από την πατρίδα, γύρω από την οποία σηκώνουν υψηλά τείχη οι ισχυροί, δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Η πρώτη προτεραιότητά μας ως συνηδειτοποιημένων πολιτών με Ελληνική ταυτότητα και πίστη στον Ιησού Χριστό, είναι να ελέγχουμε δημοκρατικά την εξουσία και να αντιστεκόμαστε στην καταπάτηση των ανθρωπίνων και συνταγματικών μας δικαιωμάτων.

Οφείλουμε να αναδείξουμε νέα εθνική και πολιτική ηγεσία που θα στοιχίζεται με το Λαό και όχι με το σκοτάδι.

Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης, γράφει στην Αποκάλυψη:


13-16: Και υποχρεώνει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλούσιους και τους φτωχούς και τους ελεύθερους και τους δούλους, να δώσουν σε αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στα μέτωπά τους.

13-17: Κα να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματός του.

13-18: Εδώ είναι η σοφία. Όποιος έχει νου ας λογαριάσει από τα ψηφία του, τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι (666).


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top