0
Μια νεοεμφανιζομενη οργάνωση με τον ευφάνταστο τίτλο «Ίδρυμα για την Ηθική στην Τέχνη και την Επιστήμη» ενοχλημένη από το κάψιμο της τουρκικής σημαίας από πολίτες που διαδήλωναν κατά της Τουρκίας και υπέρ της απελευθέρωσης των δύο αιχμαλώτων Ελλήνων στρατιωτικών στην τουρκική πρεσβεία της Αθήνας προχώρησαν σε εμπρηστικές δηλώσεις και ανάρτησαν απειλητικά πανό, με πιο χαρακτηριστικό αυτό που έγραφε «Ελληνες είμαστε έτοιμοι να σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα».


Ο αρχηγός της οργάνωσης, Μουσταφά Γκιουνές, ζήτησε τη σύλληψη και την παραπομπή σε δίκη των δραστών που έκαψαν την τουρκική σημαία στην Αθήνα.

«Θέλουμε να γίνει γνωστό σε όλον τον κόσμο ότι εμείς ως Τούρκοι νέοι θα δώσουμε την πιο σκληρή απάντηση, αν χρειαστεί, ενάντια σε ρατσιστικές και φασιστικές προσεγγίσεις που έχουν στόχο την Τουρκική Δημοκρατία.

Εμείς θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να αποδείξουμε ότι θα δώσουμε ακόμη και τη ζωή μας για να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε τη σημαία μας που κράτησαν με το αίμα τους οι νεκροί ήρωές μας.

Δηλώνουμε ότι θα σηκώσουμε τον κόσμο στο πόδι, αν χρειαστεί», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι διαδηλωτές άφησαν διπλωμένη μία ελληνική σημαία έξω από την πρεσβεία, ωστόσο, διπλωματικές πηγές το διαψεύδουν.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top