0
Σε μια απίστευτη γκάφα υπέπεσε το ΑΠΕ, που δημοσίευσε τηλεγράφημα για τις κρίσεις Σμηνάρχων με έναν τίτλο που… δεν ξανάγινε!


Κρίσεις σμηνάρχων, λοιπόν. Αυτό ήταν το θέμα στο τηλεγράφημα που δημοσίευσε το ΑΠΕ, στις 20:52 το βράδυ της Τετάρτης, 07.03.2018. Ένα ζήτημα εξαιρετικά σημαντικό, αφού γενικά οι κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις έχουν την σημασία τους. Κι ενδιαφέρουν χιλιάδες στελέχη της.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε την είδηση, ωστόσο… κάτι δεν πήγαινε καλά. Κι αυτό είχε να κάνει με τον τίτλο που εμφανίστηκε στο ΑΠΕ.

Ποιος ήταν αυτός; Ο εξής: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΥΠΕΘΑ – ΓΕΑ – Έρποντας και γλύφοντας σαν εκκρεμές, δίνοντας γη και ύδωρ, ανεβαίνεις ψηλά όπως η μαϊμού και μένεις μετά με την μπανάνα«!

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία από το τηλεγράφημα του ΑΠΕ:


Εκτός από τον ευφάνταστο -είναι η αλήθεια- τίτλο, το κείμενο στην συνέχεια ανέφερε κανονικά την είδηση για τις κρίσεις.

Ωστόσο ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την σοβαρότητα της είδησης, πρόκειται για ένα μεγάλο ατόπημα.

Κάτι που στο Αθηναϊκό Πρακτορείο φαίνεται πως κατάλαβαν, αφού περίπου μισή ώρα αργότερα, με νέο τηλεγράφημα, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ζήτησε συγγνώμη και ξεκαθάρισε πως έχουν ήδη ληφθεί μέτρα για αυτό το «απαράδεκτο γεγονός» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Συγκεκριμένα το νέο τηλεγράφημα αναφέρει: «Το ΑΠΕ-ΜΠΕ ζητά συγγνώμη από τους συνδρομητές του για τη δημοσίευση δήθεν ανακοίνωσης του ΓΕΑ, η οποία ουδεμία σχέση είχε με το ΓΕΑ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ήδη ελήφθησαν μέτρα για το απαράδεκτο αυτό γεγονός».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top