0
Εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Live Sport και του Βασίλη Βέργη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος ν’ αναλάβει την τύχη και του ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού».

Παράλληλα ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ ήρθε σε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με το ενδεχόμενο μεγάλης επένδυσης στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι την περασμένη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχαν «επικοινωνία» μέσω τρίτου προσώπου, ο οποίος είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο τελευταίος μετέφερε στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ το ερώτημα του κ. Τσίπρα: «Θέλει ολόκληρο το ΟΑΚΑ ή συζητάει και για κομμάτια του;». Και η απάντηση που έλαβε ήταν: «Συζητάω τα πάντα». Αυτό που τονίζεται στο δημοσίευμα είναι ότι η κυβέρνηση είναι πεπεισμένη ότι ο Γιαννακόπουλος είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να πάρει την ΠΑΕ, μαζί με το γκρουπ ξένων funds. Επίσης τονίζεται ότι η βασική προϋπόθεση που βάζει η πλευρά του Γιαννακόπουλου είναι να βρεθεί λύση για να στεγαστεί η ομάδα στο ΟΑΚΑ.

Το δημοσίευμα της Live Sport όμως δεν σταματά εκεί… Αποκαλύπτει ότι ο Σταύρος Κωνσταντινίδης, ο οποίος πραγματοποιεί όλες τις συναντήσεις με τη κυβέρνηση για λογαριασμό του Γιαννακόπουλου, κατέθεσε στον Γιώργο Βασιλειάδη την πρόταση για το «ATHENS ALIVE OAKA».

Πρόκειται για μια πρόταση που αφορά επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και τη συνυπογράφουν, εκτός της εταιρείας του κ. Γιαννακόπουλου, περισσότερα των τριών ξένων funds.

Στον υφυπουργό Αθλητισμού δόθηκε ένα πολυσέλιδο «book» που περιλαμβάνει ανάμεσα στα άλλα, αναφορές σε εντυπωσιακά ποδοσφαιρικά και όχι μόνο πρότζεκτ ανά τον κόσμο. Αρκεί αν αναφερθεί ότι προτείνεται το γκρέμισμα του σημερινού ποδοσφαιρικού ΟΑΚΑ, η διατήρηση μόνο του στεγάστρου Καλατράβα και η ανέγερση νέου γηπέδου ποδοσφαίρου, δύο νέα γήπεδα μπάσκετ, ένα καινούργιο στη θέση του σημερινού και ένα ακόμη μικρότερο.

Για να κατανοήσουμε το μέγεθος της προτεινόμενης επένδυσης αρκεί να αναφέρουμε ότι στη πρόταση που κατατέθηκε από τον Γιαννακόπουλο (το κονσόρτσιουμ εταιρειών δηλαδή) περιλαμβάνεται και η ανέγερση ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου.

Εξελίξεις ως το Πάσχα!

Ένα ακόμη θετικό στοιχείο που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι η υπόθεση είναι κάτι παραπάνω από προχωρημένη, τόσο που τα πάντα αναμένεται να τελειώσουν ως το Πάσχα! Δηλαδή να έχει επιτευχθεί η συμφωνία Κυβέρνησης-Γιαννακόπουλου, να έχει προχωρήσει ο τελευταίος τη συμφωνία του με τον Γιάννη Αλαφούζο και να προκύψουν οι ανακοινώσεις. «Να κάνουν Ανάσταση ευτυχισμένοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού», όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top