0
Ένα νέο video – ντοκουμέντο βγάζουμε σήμερα στη δημοσιότητα και αφορά στις παραβιάσεις των τουρκικών σκαφών στα εθνικά χωρικά ύδατα. 

Αυτή τη φορά αποκαλύπτουμε τι γίνεται και σχεδόν σε καθημερινή βάση στα θαλάσσια σύνορα της χώρα μας που αποτελούν και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά, το σκάφος του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος έχει ειδοποιηθεί να απομακρύνει μία τουρκική μηχανότρατα. Την ώρα που κατευθύνεται στο σημείο κάνει την εμφάνισή του ένα τουρκικό σκάφος Kaan33 το οποίο κινείται απειλητικά.

Το Rafnar του λιμενικού Σώματος ξεκινά την καταδίωξη με σκοπό απομακρύνει το βαρύ και όπως θα δείτε, δυσκίνητο τουρκικό σκάφος.

To τουρκικό Kaan33 είναι ένα βαρύ σκάφος το οποίο είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις. Είναι σα να θέλεις να οδηγήσεις σπορ αυτοκίνητο στο χώμα…

Βγήκαν με τα όπλα…

Μετά από αρκετή ώρα οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται πως το σκάφος τους δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις συνθήκες, σταματούν και βγαίνουν έξω με όπλα.

Τα σύγχρονα σκάφη του Λιμενικού Σώματος είναι ευέλικτα και επιχειρούν πολύ γρήγορα…

Σκάφη για άλλες δουλειές…

Στις καθημερινές επιχειρήσεις που διεξάγονται και όπως άλλωστε φαίνεται και από το συγκεκριμένο video, οι Τούρκοι χρησιμοποιούν σκάφη που δεν φημίζονται για την ευελιξία τους. Εκεί είναι που φαίνεται και η διαφορά, συγκριτικά με τα ταχύπλοα της Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Για να καταλάβουμε τι διαφορά μιλώντας στην «αυτοκινητιστική γλώσσα», είναι σα να θέλουμε να πάμε για οδήγηση στο βουνό με ένα καθημερινό όχημα πόλης (βλέπε τουρκικό σκάφος) αντί με ένα 4×4 (ελληνικό σκάφος).

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό video και θα καταλάβετε:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top