0
«Η πολιτική του μαγαζιού είναι να χρεώνουμε τον έξτρα πάγο. Είναι ένα ειδικό παγάκι που έχει μεγαλύτερη διάρκεια», λέει ο υπεύθυνος του μαγαζιού.

Σάλος προκλήθηκε με τον λογαριασμό από bar-restaurant της Θεσσαλονίκης που χρεώνει στον λογαριασμό ακόμα και το παγάκι στο ποτό.

Το LiveNews του Mega ήρθε σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο, ο οποίος είπε πως… είναι ειδικό παγάκι αυτό.

«Η πολιτική του μαγαζιού είναι να χρεώνουμε τον έξτρα πάγο. Είναι ένα ειδικό παγάκι που έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν είναι σαν τον πάγο που βάζουμε σε όλα τα ποτά. Πρόκειται για έναν μεγάλο κύβο που μπαίνει στα special ποτά μας. Γίνεται πάντα σε συνεννόηση του σερβιτόρου με τον πελάτη», είπε χαρακτηριστικά.

«Εφόσον είναι ένα προϊόν το οποίο το αγοράζω, θεωρητικά μπορώ και να το πουλήσω. Σε αυτήν τη λογική όμως θα έπρεπε να πουλάω και το λάδι στη σαλάτα και το αλάτι στα φαγητά», δηλώνει ο Ανδρέας Γαϊτανίδης, επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες πάντως και όπως αναφέρθηκε στο Mega, η τιμή του πάγου που αγοράζουν έχει αυξηθεί κατά 50%, ωστόσο μπορεί να χρεωθεί μόνο στην περίπτωση που αναγράφεται στον κατάλογο του μαγαζιού η τιμή του.

 

«Θεώρησε ο ιδιοκτήτης ότι πρέπει να χρεώσει και τον πάγο γιατί όντως έχει ανέβει και ως προϊόν, μην το σκέφτεστε μόνο ως νερό. Εάν πω σε ένα πελάτη ότι θα χρεώσω το παγάκι ή τη χαρτοπετσέτα νομίζω θα μου πετάξει το μαχαίρι», υποστηρίζει ο κ. Γαϊτανίδης.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top