0
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ: "Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μια αρρώστια, για την οποία βρήκαν ένα ΕΜΒΟΛΙΟ που θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και για να το κάνει κανείς, ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ".


ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ "ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ" ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ "ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ" ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ" ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟ ΣΤΙΣ 25/2/2020 (ΦΕΚ 42/Α/25-2-2020)

Στο βίντεο μιλάει ο Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της γης, όπου  αναφέρεται στο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ για όλη την ανθρωπότητα, προκειμένου να μπορούμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα που είχαμε πριν και να ξανανοίξουν οι επιχειρήσεις και όλες οι δραστηριότητες. Μέχρι να γίνει ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ καθώς λέει θα έχουμε πολλά ασυνήθιστα μέτρα. Ειδικά για τις ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, αυτές μπορεί να μην επανέλθουν ΚΑΘΟΛΟΥ, καθώς λέει, μέχρι τον ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.

Αυτό εδικά το τελευταίο, για να το καταλάβουμε, σημαίνει οτι μέχρι τον μαζικό εμβολιασμό δεν πρόκειται να έχουμε εκδηλώσεις κάθε είδους, αθλητικούς αγώνες, θέατρα, συναυλίες, κοινωνικές εκδηλώσεις, διασκεδάσεις, τραπεζώματα για γάμους και βαφτίσεις, καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, ίσως και συγκεντρώσεις στις παραλίες, στις πλατείες και κυρίως συγκεντρώσεις σε Εκκλησίες, αυτό που καίει περισσότερο το διάβολο για να  απαγορέψει εντελώς τις Θείες Λειτουργίες.

Και συνεχίζοντας ο Bill Gates μιλάει για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ που θα συνοδεύει τον Εμβολιασμό, το "ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΝΟΣΙΑΣ", όπως το αποκαλεί, στο οποίο θα είναι καταγεγραμμένο το αν έχουμε εμβολιαστεί, αν έχουμε αρρωστήσει από τον κορωνοϊό και όποιον άλλο ιο μελλοντικά και το αν έχουμε θεραπευτεί, διότι μόνο με αυτή την ψηφιακή απόδειξη (που προφανώς για να είναι έγκυρη θα είναι χαραγμένη πάνω στο σώμα), θα μπορούμε να κυκλοφορούμε, διότι αλλιώς θα είμαστε επικίνδυνοι για τη Δημόσια Υγεία, άρα ούτε να δουλέψουμε θα μπορούμε, ούτε να μετακινηθούμε κλπ. Επιπρόσθετα θα έχουμε και τις ποινές & τη φυλάκιση του ποινικού αυτού αδικήματος για το οποίο φρόντισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο του 2019 να ψηφίσει στον Ποινικό Νόμο, σχετικά με την ανυπακοή στα μέτρα που αφορούν Επιδημίες.

ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ "ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ" ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΠΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2020, ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ.

Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ BILL GATES, ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΔΕΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ" ΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ "ΔΗΘΕΝ" ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. 
ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Στο βίντεο και η υπόλοιπη ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Αγίου Παϊσίου για το Υποχρεωτικό Εμβόλιο και το Σφράγισμα που το συνοδεύει και τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα για να σωθούμε.

Ο ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. 

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΣΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΗ ΣΟΦΙΑ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΚΤΟΥΝ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ "ΑΣΟΦΟΙ". ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ: "ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΑΣΟΦΟΥΣ ΔΕΙΚΝΥΟΥΣΑ" 

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ
"Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ" ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ

ΚΑΛΗ ΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!
ΑΜΗΝ

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top