0
Ο γιος του Ιαβέρη, Κωνσταντίνος δεν μπορούσε να δεχθεί μόσχευμα εξαιτίας λοιμώξεων και μη ετοιμότητας του οργανισμού του, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν και ο θρύλος των ράλι θα προσφέρει το νεφρό του στον Κωνσταντίνο για να τον σώσει!

"Καθένας κάνει ό,τι μπορεί με το πρόβλημά του. Εγώ το κοίταξα κατάματα και είπα "δεν θα με πάρει από κάτω" είπε ο Κωνσταντίνος, μιλώντας μαζί με τον πατέρα του στην εκπομπή "Μαζί σου".

Όπως ανέφερε, ο πατέρας του είναι συμβατός δότης, με τον Ιαβέρη να σημειώνει: "Κάνω αυτό που θα έκανε κάθε γονιός".

"Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως δεν είναι ανάγκη να είναι συγγενείς. Είναι τραγικό πως ο βασικός τροφοδότης οργάνων είναι τα τροχαία. Σκοτώνονται άνθρωποι μεταξύ 15 και 30, είναι γενοκτονία. Αυτοί δίνουν το νεφρό τους σε έναν άλλο άνθρωπο. Αυτοί είναι οι βασικοί τροφοδότες και αυτό είναι τραγικό", συμπλήρωσε.

Κάλεσε επίσης τον κόσμο να δηλώσει δωρητής οργάνων: "Είναι μαγικό να βλέπεις τα όργανα να ξαναζούν μέσα σε έναν άλλο άνθρωπο. Υπάρχουν χώρες που αντιμετωπίζουν τα τροχαία εγκλήματα με κοινωνικές ποινές και υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι γίνονται δότες ζωτικών οργάνων. Έτσι, η πολιτεία θα διαχειριστεί τα όργανά του αν συνεχίσει την ανεύθυνη οδήγηση", κατέληξε ο Μαρκουίζος.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top