0
Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της κατ” αρχήν συμφωνίας Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου διέρρευσαν πληροφορίες για αθέτηση της συμφωνίας που είχε κάνει με τον πρώτο.

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου υπήρξε η δημοσιοποίηση της κατ” αρχήν συμφωνίας Αλαφούζου – Πιεμπονγκσάντ που πρέπει να επικυρωθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, ωστόσο αργά χθες το βράδυ προέκυψε η πληροφορία που ήθελε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είχε συμφωνήσει από το βράδυ της Τετάρτης για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ.

“Είναι όλα αλήθεια…” φέρεται να έχει δηλώσει ο ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να έχει συναντηθεί την περασμένη Τετάρτη με τον κ. Αλαφούζο στον οποίο κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ (στο πλαίσιο της υλοποίησης του πρότζεκτ Athens Alive αρχικά θα αναλάμβανε το μάνατζμεντ) με τους δύο άνδρες να δίνουν τα χέρια και να ορίζουν νέα ραντεβού για την Παρασκευή (4/5) προκειμένου να επισφραγίσουν την συμφωνία τους.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά Γιαννακόπουλου το ραντεβού όντως έγινε, αλλά εκεί ο κ. Αλαφούζος φέρεται είτε να απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι η πρόταση του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ είναι καλύτερη είτε να ζήτησε χρόνο προκειμένου να δει και την περίπτωση του Ταϊλανδού επιχειρηματία, αλλά ό,τι κι από τα δύο κι αν ισχύει το αποτέλεσμα ήταν να διακοπούν άμεσα οι επαφές του με τον κ. Γιαννακόπουλο.

Μάλιστα λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου στο www.onsports.gr (συμφερόντων Δημήτρη Γιαννακόπουλου) ανέβηκε άρθρο το οποίο αναφέρεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση αυτών των συναντήσεων ο Γιάννης Αλαφούζος απέστειλε απειλητικό sms στον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ, κατηγορώντας τον ότι λέει ψέμματα και απειλώντας πως θα δει την.. οργή του σε περίπτωση που συνεχίσει.

Δείτε τα επίμαχα sms:





loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top