0
Πολλές αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να τοποθετήσει τον - ανενεργό πολιτικά - Φώτη Κουβέλη, στη θέση του αναπληρωτή υφυπουργού Εθνικής Αμύνης, μετά τον μίνι ανασχηματισμό.



Ο Φώτης Κουβέλης όπως φάνηκε και από τον ντόρο που έγινε στο διαδίκτυο, κυρίως στο twitter, δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στους Έλληνες, οι οποίοι μαζικά εκδήλωσαν την αντίθεσή τους, άλλες φορές με χιουμοριστικό τρόπο και άλλες με καυστικό, για την επιστροφή του σε κυβερνητικό σχήμα.

Η κοινή γνώμη έβαλε αρνητικό πρόσημο για τη συγκεκριμένη την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, ενθυμούμενη προφανώς τις θέσεις του κυρ Φώτη για το θέμα με την ονομασία των Σκοπίων.

Το 2012, ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλύπτω» του Κ. Χαρδαβέλλα είχε επισημάνει πως: «Στο θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ έχουμε εθνική στρατηγική», τονίζοντας: «Εμένα δεν θα με ενοχλούσε ο γεωγραφικός προσδιορισμός», αναφέρπντας ως παράδειγμα το όνομα Βόρεια Μακεδονία, λέγοντας χαρακτηριστικά και χωρίς ίχνος αναστολής: «Δεν θα αποτελούσε στοιχείο εκχώρησης δικαιωμάτων»!


Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top