0
Δεν είναι το μείζον σήμερα η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, υποστήριξε το πρωί της Πέμπτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, συστήνοντας παράλληλα στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης να μην αναδεικνύουν το ζήτημα σε πρωτεύον γιατί αυτό εξυπηρετεί τον Ταγίπ Ερντογάν.


«Πιστεύετε ότι έπρεπε να προτρέξει η ελληνική πλευρά και να μιλήσει για κρίση; Όχι, ορθώς δεν έδωσε μία διάσταση που ήθελε να δώσει η Τουρκία», είπε μιλώντας στον Σκάι και πρόσθεσε πως «είναι λάθος, ζητήματα τόσο λεπτά να αποτελούν αντικείμενο παραπλανητικής ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών. Βοηθάει την Τουρκία να θέτουμε ως θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης το θέμα αυτό». 
«Δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα με την Τουρκία, όπως το Σκοπιανό, που μαζεύονται μερικές χιλιάδες στο δρόμο, είναι λεπτό ζήτημα» επέμεινε και ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να είναι πιο υπεύθυνα και να μην φτιάχνουν κλίμα.

«Δεν μπορώ να δώσω απάντηση πότε θα λήξει» η ταλαιπωρία των δύο στρατιωτικών, είπε και εκτίμησε πως «βεβαίως θα τραβήξει σε χρόνο αν κρίνω από το θέμα του Γερμανού δημοσιογράφου».

«Είναι πολύ σημαντικό, θα κάνουμε κινήσεις για να λυθεί το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είναι αυτό το μείζον. Το κρίσιμο θέμα σήμερα είναι αυτό; Αυτό ενδιαφέρει τους πολίτες, τους ενδιαφέρει η Ειρήνη, η ηρεμία, τους ενδιαφέρει η οικονομία, έχετε καταλάβει ότι υπάρχει αναβρασμός στην Ευρώπη;», πρόσθεσε.  

Δείτε το βίντεο:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top