0
Την τελευταία του πνοή άφησε μετά από άνιση «μάχη» με τον καρκίνο ο Νίκος Φλωρινιώτης, .

Τον θάνατο του αδερφού της επιβεβαίωσε με λυγμούς η Αννούλα Φλωρινιώτη μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.
«Καταστράφηκα», είπε με τρεμάμενη φωνή η αδερφή του Νίκου Φλωρινιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό σε κοινή του συνέντευξη με την αδερφή του Άννα, είχε αναφερθεί τόσο στον αγαπημένο τους πατέρα Γιάννη Φλωρινιώτη, όσο και στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

«Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας. Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ξεκίνησα και τη δουλειά, σαν ψυχοθεραπεία», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Δεν θα γίνω σαν τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας και μοναδικός.

Δεν είμαι ο πατέρας μου και πρέπει να κάνω τη δική μου πορεία. Δε μπορώ να τον αντιγράψω, ούτε να τον φτάσω», ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Όσον αφορά για τη «μάχη» που έδωσε με την αρρώστια του ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο Νίκος Φλωρινιώτης ανέφερε:

«Υπέφερε εδώ και χρόνια. Δεν περιμέναμε να φύγει από τη ζωή. Ο πατέρας μου είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο και οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που δεν ξύπνησε γιατί δεν θα μας αναγνώριζε».

Η τελευταία του φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Στην τελευταία του ανάρτηση έγραψε:

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Κ. Κωστα Χαρδαβέλλα για την τιμή που μου έκανε και ήρθε να με δει στο νοσοκομείο και να μου χαρίσει το βιβλίο του υπογράφοντας το, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ήταν από τους πρώτους όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας μου και με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει κουράγιο!!!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Φλωρινιώτης.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top