0
Πασίγνωστος επιχειρηματίας της Μυκόνου και της Αθήνας ο ηλικιωμένος ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (17/12) ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη, που ξεκίνησε από το κέντρο της Αθήνας και κατέληξε στην Παλλήνη.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας η καταδίωξη ξεκίνησε από τη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Ακαδημίας και συνεχίστηκε σε Κολωνάκι, Αμπελόκηπους, Μεσογείων και Αττική Οδό μέχρι να καταλήξει στην Παλλήνη όπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα με ασφάλεια.


Σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, ο οποίος επί χρόνια διατηρούσε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και στη Μύκονο. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές λόγω εφόδου που είχε γίνει στην επιχείρησή του για ναρκωτικά αλλά και για την επίθεση που είχε δεχθεί από αγνώστους με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή του.

O 73χρονος που ενεπλάκη σε αυτή την απίστευτη καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας παραβιάζοντας τον μισό ΚΟΚ και καταλήγοντας με αφαίρεση διπλώματος, κατάσχεση αυτοκινήτου και πρόστιμο άνω των 12.000 ευρώ, είναι γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος επί χρόνια διαχειριζόταν ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της Αθήνας.

Προηγουμένως ο 73χρονος είχε κάνει όλη αυτή τη διαδρομή παραβιάζοντας πλήθος κόκκινων φαναριών, 17 για την ακρίβεια, κινούμενος αντίθετα σε μονοδρόμους, καβαλώντας πεζοδρόμια, τις γραμμές του τραμ κλπ.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή η αστυνομία τον ακολουθούσε προσπαθώντας να αποσοβήσει τον κίνδυνο για τα υπόλοιπα ΙΧ και τους πεζούς.

Στην Παλλήνη η τρελή αυτή κούρσα τελείωσε με τον 73χρονο να βγαίνει… άνετο από το αυτοκίνητό του. Σε αλκοτέστ που υπεβλήθη διαπιστώθηκε ότι είχε υπερβεί τα όρια για το αλκοόλ, κοινώς οδηγούσε μεθυσμένος.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top