0
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα «πνιγμένα» ελικόπτερα στο Στεφανοβίκειο Βόλου, καθώς καταστράφηκε εξοπλισμός πολλών εκατομμυρίων, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για ελικόπτερα που τελικά δεν απομακρύνθηκαν! 

Όχι μόνο δεν έγινε έγκαιρη εκκένωση του στρατοπέδου, αλλά η ηγεσία του Στρατού επιδόθηκε σε μια σειρά από ψέματα για να καλύψει την εγκληματική της αμέλεια.

Όπως φαίνεται από πολλές φωτογραφίες, όπως αυτή του The Newspaper το νερό έχει φτάσει μέχρι τις στέγες των υποστέγων ύψους αρκετών μέτρων.


Όταν μετά την αποκάλυψη ότι πλημμύρισε η βάση ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο άρχισαν να το εκκενώνουν από ελικόπτερα και πυρομαχικά, φαίνεται ότι δεν κατάφεραν να απομακρύνουν ακριβά ανταλλακτικά και ηλεκτρονικά μέσα για τα Apache και τα Kiowa.


Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι πιθανόν ελικόπτερα που ήταν στο στάδιο της επισκευής αφέθηκαν μέσα στα υπόστεγα. Πάντως σε μια νέα φωτογραφία υπάρχει ένα Apache κάτω από υπόστεγο σε στάδιο επισκευής.

Η στρατιωτική ηγεσία αντί να απαντήσει με υπευθυνότητα και απολογητικά γιατί η άμυνα της χώρας έφτασε σε σημείο να… πνιγεί και γιατί καταστράφηκε δημόσια περιουσία, έχει εξαπολύσει μια επιχείρηση εκφοβισμού και απειλών απέναντι στο σύνολο του στρατιωτικού προσωπικού της Βάσης το οποίο ενοχοποιεί ως υπεύθυνο για τη διαρροή των φωτογραφιών στα ΜΜΕ, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί ΕΔΕ.

Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί δεν αποκαλύπτουν κανένα κρατικό μυστικό, αλλά ένα έγκλημα της στρατιωτικής ηγεσίας.

Άλλωστε, το ίδιο το ΓΕΣ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τα ελικόπτερα μέσα στη Βάση, στις οποίες η μόνη διαφορά που υπήρχε ήταν ότι δεν εμφάνιζαν τα ελικόπτερα βυθισμένα στο νερό.

Όταν δηλαδή τα ελικόπτερα εμφανίζονται εκτός νερού δεν αποτελεί κρατικό μυστικό, αλλά όταν εμφανίζονται μέσα στο νερό, περιέργως γίνεται θέμα ασφάλειας. Ο μοναδικός που απείλησε την ασφάλεια της χώρας δεν ήταν αυτοί που αποκάλυψαν την κατάντια και λόγω της δημοσιοποίησης έσωσαν τα ελικόπτερα, αλλά ο κ. Φλώρος και η υπόλοιπη ηγεσία που τα άφησαν να βυθιστούν.

Το μόνο που ενδιαφέρει τη στρατιωτική ηγεσία είναι πώς αποκαλύφθηκε η εγκληματική αμέλεια και η ανεπάρκειά της, και όχι το ίδιο το έγκλημα. Δεν τους ενδιαφέρει αν βύθισαν τα ελικόπτερα στο νερό, αλλά ότι αυτό αποκαλύφθηκε.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top