0
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του βαρύτατου τραυματισμού του 29χρονου, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο στο Ηράκλειο Κρήτης με μία καρφωμένη σφαίρα στο κεφάλι.

Οι Αρχές βρίσκονται κοντά στη λύση του μυστηρίου, καθώς ο άνδρας φαίνεται να πυροβολήθηκε από άλλο όχημα, του οποίου ο ιδιοκτήτης έχει προσαχθεί.


Ο 29χρονος αρχικά είχε θεωρηθεί θύμα τροχαίου στην Κρήτη. Ωστόσο, στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπηθεί από σφαίρα πιστολιού μικρού διαμετρήματος. Αξιοποιώντας κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο από το οποίο προήλθε ο πυροβολισμός και τα ξημερώματα προέβησαν στην προσαγωγή του ιδιοκτήτη του οχήματος.


Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στην ΕΡΤ, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το αυτοκίνητο του θύματος να ακολουθείται από ένα δεύτερο, λίγο έξω από τις Μοίρες, με κατεύθυνση το Ηράκλειο.


Διαπληκτίστηκε με τον άλλο οδηγό πριν την εκτροπή

Τα δύο αυτοκίνητα κάποια στιγμή σταματούν και οι οδηγοί τους βγαίνουν από αυτά και φαίνονται να διαπληκτίζονται. Στην συνέχεια το δεύτερο Ι.Χ. πραγματοποιεί αναστροφή, ενώ το αυτοκίνητο του θύματος το ακολουθεί και το προσπερνά. 

Κάποια στιγμή ωστόσο το αυτοκίνητο του δράστη επιταχύνει και κινείται παράλληλα με αυτό του θύματος, το οποίο ξαφνικά εκτρέπεται και ακινητοποιείται εκτός δρόμου. Είναι ακριβώς η στιγμή που το θύμα δέχτηκε τον πυροβολισμό.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου έχουν ήδη προσάγει από τα ξημερώματα και ανακρίνουν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου από το οποίο ρίχθηκε ο πυροβολισμός.

Υπενθυμίζουμε πως η υπόθεση αρχικά είχε θεωρηθεί τροχαίο, αλλά η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο τραυματίας έδειξε βολίδα μικρού διαμετρήματος σφηνωμένη στο κρανίο του, σε σημείο μάλιστα όπου η αφαίρεση της να χαρακτηρίζεται επικίνδυνη.

Ο 29χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top