0
Λένε πως όλοι έχουμε έναν σωσία σε αυτόν εδώ τον πλανήτη. Μπορεί τον δικό μας να μην τον έχουμε εντοπίσει (ακόμα), ένας Έλληνας όμως βρήκε αυτόν του Παντελή Παντελίδη. Όχι στην Ελλάδα, αλλά λίγο πιο μακριά.

Ο Janus Wiberg είναι Δανός, τραγουδίστης και ίδιος με τον Παντελίδη. Παίζει κιθάρα, έχει τα ίδια μαλλιά και κάνει παρόμοιες εκφράσεις όταν τραγουδά. 

Μάλιστα, αυτός που τον εντόπισε του επικοινώνησε την ομοιότητα με τον Παντελίδη, την οποία ο Wiberg ενστερνίζεται απόλυτα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία δικιά του και μία του Παντέλου στο Instragram του.

Εκτός αυτού, τραγούδησε και μία από τις επιτυχίες του Παντελίδη, το «Γίνεται», χωρίς να θυμίζει σε τίποτα το ορίτζιναλ, αλλά η προσπάθεια μετράει. 

Κάτω από τις αναρτήσεις του Wiberg υπάρχουν διάφορα χιουμοριστικά σχόλια που όμως φαίνεται ότι δεν γίνονται με κακή διάθεση. Άλλωστε ο θάνατος του Παντελίδη παραμένει ακόμα και σήμερα ένα από τα ισχυρά σοκ των τελευταίων ετών. «Ρε φίλε μας κοψοχόλιασες….», γράφει ένας χρήστης κι ένας δεύτερος «Ρε Παντέλο, τι θέατρο μας έπαιξες»;

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top