0
Η μεγαλύτερη και πιο δυσάρεστη έκπληξη των εκλογών είναι το κόμμα Σπαρτιάτες, κόμμα το οποίο πήρε ένα ποσοστό λίγο κάτω από το 5% με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη με αποτέλεσμα να έχουν ξεσηκωθεί αντιδράσεις.

Ο καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφία του να φοράει μπλούζα με το logo του κόμματος δείχνοντας ξεκάθαρα πως πρόκειται για το… μακρύ του χέρι στη Βουλή.


Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε τους Σπαρτιάτες εκτός Βουλής. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως αν αποδειχτεί στη Δικαιοσύνη πως κρυφός αρχηγός του κόμματος είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, τότε θα αποβληθούν από τη Βουλή.

Ποιος είναι ο body builder που μπαίνει στη Βουλή με τους «Σπαρτιάτες»

Ο νόμος προβλέπει ότι εάν κάποιος καταθέσει ένταση στο Εκλογοδικείο και αποδειχθεί ότι οι Σπαρτιάτες έχουν «εικαζόμενη ηγεσία» τον πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, τότε το κόμμα αυτό θα αποβληθεί από το Κοινοβούλιο.

«Τώρα που το κόμμα αυτό μπήκε στη Βουλή, οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί να κάνει ένσταση στο Εκλογοδικείο και εάν αποδειχθεί στο δικαστήριο η εικαζόμενη ηγεσία, πέφτει αυτό το κόμμα», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Open.

Ενώ τόνισε πως «αν δεν υπήρχε η ρύθμιση Βορίδη, σήμερα στη Βουλή θα ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης». «Εμείς βάλαμε έναν νόμο που απέκλειε τον Κασιδιάρη και όποιον έχει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη και αυτοί απεκλείσθησαν», επισήμανε.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top