0
Ανατροπή φαίνεται πως έχουμε στο Ηράκλειο, για την κατανομή των εδρών.

Αν και η Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε με πέντε έδρες, στη συνέχεια έπεσε στις τέσσερις και με την ενσωμάτωση στο 91% έχασε και την τέταρτη έδρα (εκλεγόταν ο Γρηγόρης Πασπάτης), με το ακροδεξιό κόμμα Σπαρτιάτες να κερδίζουν έδρα στο Ηράκλειο και στην Κρήτη.


Αυτήν την στιγμή εκλέγεται ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης, ο οποίος το 2019 ήταν υποψήφιος με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλο.

Μεγάλος χαμένος το ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, με τον Σωκράτη Βαρδάκη να χάνει την έδρα του.

Ποιος είναι ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης

Ήταν μια καλοκαιρινή νύχτα του Αυγούστου του 1985 όταν στο stage των αγώνων σωματικής διάπλασης ΜΙΣΤΕΡ ΚΡΗΤΗ ανέβαινε ο Ηρακλειώτης Μιχάλης Γαυγιωτάκης, μαζί με άλλους 11 αθλητές.

Ο 24χρονος τότε Γαυγιωτάκης – σημερινός διεκδικητής της βουλευτικής έδρας στο Ηράκλειο με το κόμμα “Σπαρτιάτες” – συναγωνίστηκε με τον 22χρονο Μιχάλη Ανδρουλάκη, κατακτώντας τη νίκη, εντυπωσιάζοντας με το μυώδες και γραμμωμένο σώμα του.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης εμφανιζόταν επί σκηνής. Είχε κερδίσει στην κατηγορία του, το 1983 και το 1984, ενώ το 1985 κατέκτησε το γενικό τίτλο στο ΜΙΣΤΕΡ ΚΡΗΤΗ, ενώ παράλληλα, αγωνίστηκε και στους αγώνες ΜΙΣΤΕΡ ΕΛΛΑΣ της IFBB και της WABBA.

Από το 1985 ως σήμερα ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης έχει κάνει στροφή στην καριέρα του. Έχει αφήσει κατά μέρος την εντατική εκγύμναση, εστιάζοντας πλέον στην πολιτική και επιλέγοντας να συστρατευθεί με τους “Σπαρτιάτες”.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top