0

Στιγμιότυπο που δείχνει την πορεία των εκτελεστών στον Κορυδαλλό ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το μαύρο τζιπ να κατευθύνεται προς τον τόπο εκτέλεσης των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, για τον 38χρονο οδηγό του θωρακισμένου οχήματος αναφέρεται ότι ήταν ακαθόριστος ο αριθμός των σφαιρών που τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καθώς έφερε μεγάλα τραύματα τόσο στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, αλλά και στην κοιλιακή χώρα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πάντως ότι έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο σώμα και στο κεφάλι του 38χρονου, καθώς βρήκαν τουλάχιστον 10 κάλυκες μέσα στην καμπίνα του θωρακισμένου τζιπ και βρήκαν και ακόμη 44 εκτός του οχήματος.

Τι ερευνούν οι αστυνομικοί

Οι αστυνομικοί θέλουν να εξακριβώσουν τη διαδρομή που ακολούθησε το αυτοκίνητο όταν προσέγγισε την πολυκατοικία όπως και εκείνη κατά το δρομολόγιο διαφυγής.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί προσπαθούν επίσης να διαπιστώσουν εάν στο επίμαχο όχημα επιβιβάστηκε ή αποβιβάστηκε κάποιο άλλο άτομο, εάν υπάρχει παράλληλη κίνηση άλλων οχημάτων και μοτοσικλετών που θα μπορούσαν να ανήκουν στην υποστηρικτική ομάδα των δύο εκτελεστών.

Δειτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top