0
Ένας ερωτικός καυγάς ομοφυλοφίλων προκάλεσε το χάος με τον δήθεν «τρομοκράτη Άραβα» στην πτήση των Emirates και τελικά επρόκειτο για έναν Τούρκο bisexual!

Δηλαδή έγινε πολύς χαμός για το τίποτα όπως ακριβώς και μία εβδομάδα πριν με την «κακοκαιρία» EVA η οποία τελικά ήταν απλώς μία φθινοπωρινή βροχούλα.


Με άλλα λόγια ο χαμός προκλήθηκε από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που αγωνίζονται να αλλάξουν την ατζέντα υποκλοπών-Μαρινάκη και ψάχνουν για θέματα που θα στρέψουν άλλου την προσοχή του κόσμου.

Φυσικά πρόκειται για θέματα άνευ ουσίας και σημασίας που απλά μεγεθύνονται για να κάνουν πολύ «θόρυβο» γνωρίζοντας πως λειτουργεί το συλλογικό ασυνείδητο της κοινωνίας.

Μετά το μεγαλειώδες φιάσκο της CIA “βρήκαν” μετά από 20 ώρες έναν ταλαίπωρο ως ύποπτο επιβάτη των προ δύο ημερών (10/11) πτήσεων της Emirates.

Πρόκειται για 35χρονο Τούρκο υπήκοο ο οποίος ζει στην Αθήνα και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στην ΕΥΠ από την CIA, θεωρείτο ύποπτος για τρομοκρατία αλλά τελικά όλα έγιναν μετά τον ερωτικό καυγά με τον σύντροφο του.

Σύμφωνα με πηγές ο 35χρονος δεν υπήρξε ποτέ «στόχος» για τις ελληνικές υπηρεσίες είχαν ζητήσει κάτι ξένες μυστικές υπηρεσίες για το άτομό του.

Αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας αναζήτησαν και βρήκαν τον 35χρονο ενώ έγινε και έρευνα στο σπίτι του όπου δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο και έτσι δεν υπήρξε κάποιος λόγος για να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκάτοικος του που είχαν στενές σχέσεις μετά από καυγά  για άγνωστο λόγο φέρεται τις προηγούμενες μέρες να επικοινώνησε με τις ΗΠΑ και να είπε ότι «ο 35χρονος θα ταξιδέψει στις 11 Νοεμβρίου και ετοιμάζεται να κάνει τρομοκρατική ενέργεια». Ο πληροφοριοδότης φαίνεται και στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα για άλλη υπόθεση.

Οι αμερικανικές αρχές χωρίς να χάσουν χρόνο τον πίστεψαν ενώ ταυτόχρονα διαπίστωσαν ότι η οικογένεια του είναι ήδη στην χώρα τους, ενημέρωσαν την Ελλάδα. Από την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος είχε υποβάλει αίτημα για βίζα στην πρεσβεία των ΗΠΑ ενώ εκκρεμεί και η εξέταση της αίτησης ασύλου που έχει κάνει καθώς στη χώρα μας βρίσκεται με προσωρινή άδεια διαμονής η οποία λήγει το 2025.

Δηλαδή πρόκειται για φιάσκο κλολοσσιαίων διαστάσεων.

Το χρονικό

Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε γνωστό πως η CIA είχε πληροφορία για ύποπτο άτομο αραβικής καταγωγής που βρισκόταν σε πτήση της εταιρείας Emirates από την Αθήνα. Με βάση αυτήν την πληροφορία σήμανε συναγερμός.

Η πρώτη ύποπτη πτήση, με προορισμό το Ντουμπάι (ΕΚ210), καθηλώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο πριν την προγραμματισμένη αναχώρησή της. Οι επιβάτες της κλήθηκαν να αποβιβαστούν μαζί με τις αποσκευές τους. Πέρασαν από αυστηρό έλεγχο, πριν τελικά δοθεί άδεια για αναχώρηση στις 22:06 το βράδυ της Πέμπτης. Ωστόσο, κάποιοι από τους επιβάτες αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν, έχοντας φοβηθεί με όλα αυτά που είχαν βιώσει.

Η δεύτερη πτήση, με προορισμό τη Νέα Υόρκη (ΕΚ209), πήρε εντολή να επιστρέψει στην Αθήνα ενώ βρισκόταν πάνω από την Ιταλία (Σαρδηνία). Αρχικά μπήκε σε holding pattern και έπειτα στράφηκε προς τα ανατολικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε η Γαλλία, ούτε η Ιταλία δέχτηκαν να προσγειωθεί το αεροσκάφος στο έδαφός τους, που είχε αναχωρήσει από την Αθήνα στις 17:32, με 228 επιβάτες (και ένα βρέφος) και 18 άτομα πλήρωμα.

Από τον πύργο ελέγχου στάλθηκε στο πλήρωμα σήμα με τα χαρακτηριστικά του υπόπτου προσώπου και μια κόπια του διαβατηρίου. Πραγματοποιήθηκε έλεγχος, αλλά δεν εντοπίστηκε τίποτα, υπήρχε ωστόσο ο φόβος ότι ύποπτο πρόσωπο ταξίδευε με πλαστά στοιχεία. Κατά την επιστροφή της στην Αθήνα ο πιλότος απέφυγε να περάσει πάνω από στεριά, δηλαδή τη Σικελία ή την Ιταλία, ακόμη και την Πελοπόννησο, για προληπτικούς λόγους.

Λίγο πριν τις 22:00, η πτήση ΕΚ209 προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», φτάνοντας στο αεροδρόμιο υπό τη συνοδεία δύο F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας (340 Μοίρας) που απογειώθηκαν στις 21:09 από τη βάση της Σούδας (Κρήτη), έπειτα από εντολή του ΝΑΤΟ.

Το αεροσκάφος τροχοδρόμησε προς σημείο στάθμευσης του αεροδρομίου, όπου έγινε ο έλεγχος στους επιβάτες που παρέμειναν μέσα. Αργότερα μετακινήθηκαν προς τις αίθουσες αναμονής. Έπειτα από έλεγχο στην πτήση, αλλά και στις αποσκευές τους, ωστόσο, δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top