0
Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα δούμε την Κλέλια Ανδριολάτου να κάνει αυτό που έκαναν όλες όσες συμμετείχαν σε σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, απλά κανένας δεν περίμενε ότι θα έχουμε μια τέτοια σκηνή τόσο νωρίς στην σειρά που έχει κόψει την ανάσα.

Βλέπετε με αυτή την σκηνή που ξεχώρισε απο την σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, δεν ανέβηκαν μόνα τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και αρκετά αντρικά κοντάρια, αφού η εμφάνιση που έκανε η Κλέλια Ανδριολάτου άναψε φωτιές και στα social media,

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην συγκεκριμένη σκηνή κοιτάει στα μάτια την πρωταγωνίστρια με τα πανέμορφα και εντυπωσιακά πράσινα μάτια της και όλοι καταλαβαίνουν ότι μια απο τις γνωστές Παπακαλιάτιες σκηνές θα λάβει χώρα.

Οι δυο τους παίζουν πιάνο, φιλιούνται με πάθος και τελικά κάνουν έρωτα με την Κλελια Ανδριολάτου να ξαπλώνει πάνω στο πιάνο.

Η καλογυρισμένη σκηνή με την εξαίσια φωτογραφία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και εντόνως με κάποιους να την εξετάζουν από την καλλιτεχνική σκοπιά και κάποιους να σχολιάζουν πιο χειροπιαστά και γήινα πράγματα εστιάζοντας στην πράξη και στα σώματα των πρωταγωνιστών.

Κανένα πάντως από τους θεατές δεν άφησε ασυγκίνητο.

Πατήστε για να δείτε το βίντεο που προκάλεσε σάλο… ΕΔΩ

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top