0
Τα δεδομένα φαίνεται ότι αλλάζουν μέρα με τη μέρα για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο livenews, τα δεδομένα από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας, οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα και δίνουν νέα κατεύθυνση στην έρευνα.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε η εκπομπή, δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου αλλά ούτε καρδιολογικό πρόβλημα!

Το ενδιαφέρον στρέφεται στις ουσίες που είχε λάβει το παιδί και προκάλεσαν βλάβες στο ηπαρ και στον πνεύμονα. 


Ζητείται να υπάρξει σύγκριση με τις ουσίες που χορηγούνταν κανονικά στο παιδί και οι οποίες ουσίες όμως (αυτές που χορηγούσαν κανονικά οι γιατροί) δε θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοιο ακαριαίο θάνατο στο κορίτσι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ο ιατροδικαστής, Παντελής Αλεξάνδρου, η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας, μπορεί να λύσει το μυστήριο και για τα τρία παιδιά.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, όταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας, η μικρή Ίριδα έφυγε από τη ζωή, ο  πατέρας ζήτησε να γίνει ιατροδικαστική έκθεση στα Ιωάννινα.

Έτσι, σύμφωνα με το LiveNews, ο πατέρας παρέλαβε ο ίδιος τα όργανα του παιδιού από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών και τα μετέφερε στα Ιωάννινα μόνος του.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top