Η είδηση έπεσε σαν... κεραυνός. Το θρυλικό Playboy σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες γυμνών γυναικών και το Gazzetta Weekend Journal κάνει μια αναδρομή στις «μεγάλες μέρες» της εν Ελλάδι έκδοσης! 


«Το πολύ γυμνό δεν κάνει αίσθηση, το πολύ γυμνό είναι ντεμοντέ. Υπάρχει άλλωστε το ίντερνετ πια». Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που οι άνθρωποι του πιο... αντρικού και γνωστού περιοδικού στον κόσμο πήραν αυτή την «γενναία» απόφαση. Που πάντως πολλούς τους πληγώνει κι άλλους τους... ξυπνάει απλά τα χρόνια της παιδικής αθωότητας. 


Με σεβασμό στον Έλληνα αναγνώστη που κατά το παρελθόν ξεφύλλισε με πάθος την ελληνική έκδοση του Playboy σας θυμίζουμε μερικά από τα ιστορικότερα εξώφυλλα και κάποια «μεγάλα ονόματα» που... τίμησαν τα «σαλόνια» του! Τι να πρωτοθυμηθούμε; Την θρυλική Ζωή Λάσκαρη; Την αξεπέραστη Ελένη Ερήμου; Την μεγάλη Βάνα Μπάρμπα; Το ταπεραμέντο της Μαίρης Χρονοπούλου ή την «λαίδη» Άντζελα Δημητρίου;




Αλλά και στην... νεότερη έκδοση του το περιοδικό που έγραψε την δική του ιστορία φιλοξένησε μια σειρά από... καυτές φωτογραφίσεις που ακόμη είναι στο μυαλό ή και σε κάποια... αραχνιασμένα ντουλάπια. Έτσι ως κληρονομιά στις επόμενες γενιές. Νίκη Κάρτσωνα, Μάγκυ Χαραλαμπίδη, Νόνη Δούνια, Νένα Χρονοπούλου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Άντζελα Γκερέκου, Τζένη Μπαλατσινού, Ζέτα Λογοθέτη, Αδερφές Κανονίδου, Άξια Ανδρεαδάκη, Μάνια Ντέλου, Ελίνα Καντζά, Ορθούλα Παπαδάκου, Μαρίνα Τσιντικίδου,Τζούλια Αλεξανδράτου, Όλγα Φαρμάκη και πολλές πολλές ακόμη...

Πάρτε τον χρόνο σας, σκουπίστε τα μάτια σας από συγκίνηση κι αναμνήσεις και όταν ολοκληρώσετε την περιήγησή σας, περιμένουμε στα σχόλια να διηγηθείτε την δική σας... σχέση με το περιοδικό και να μας «αποκαλύψετε» το δικό σας Νο1 πρωτοσέλιδο!

Σίγουρα κάποιο ξεχάσαμε... Γι' αυτό είστε εσείς εδώ, να μας το θυμίσετε... 



































 
Top