0
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη λύση του μυστηρίου της Πάτρας. Η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών, σε μία υπόθεση που έχει καθηλώσει το πανελλήνιο.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγα 24ωρα, οι Αρχές έχουν αρχίσει να σχηματίζουν εικόνα για το τι έχει συμβεί. Σύμφωνα μάλιστα με κάποια ρεπορτάζ, πρόκειται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης με τρία πρόσωπα να είναι στο κάδρο των αστυνομικών αρχών που ερευνούν την υπόθεση.


Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι δεν είναι δυνατόν να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης από την στιγμή που ο αρμόδιος ιατροδικαστής, Σωτήρης Μπουζιάνης δεν έχει καταλήξει ακόμη σε συμπεράσματα. Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος δημιουργείται μεγάλη σύγχυση στον κόσμο που παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Όπως υπογράμμισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, θα μπορούσε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την αστυνομική έρευνα, ένα στοιχείο που έδενε πλήρως την υπόθεση. Ωστόσο οι Αρχες δε βιάζονται, αφού είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες δίχως αυτή την στιγμή να έχουν εξαχθεί συμπεράσματα.

Όλα δείχνουν βέβαια ότι θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα. Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις του 9χρονου κοριτσιού θα ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top