0
Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες ίσως και ώρες στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό”, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο είναι περισσότεροι από δύο.

“Δεν πρέπει να εντυπωσιαστούμε εάν τα εντάλματα συλλήψεως – που το ρεπορτάζ μου λέει ότι θα βγουν τις επόμενες μέρες ίσως και ώρες – είναι παραπάνω από δύο” τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης. “Το δικό μου ρεπορτάζ, που είναι ασφαλές, λέει ότι δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν τα εντάλματα σύλληψης είναι περισσότερα από δύο, δηλαδή μπορεί να δούμε εντάλματα για τρία άτομα” πρόσθεσε ο παρουσιαστής της εκπομπής “Πρωινό”.

“Οι άνθρωποι που μου το είπαν απεξαρτούν τη διαδικασία αυτή από τα πορίσματα των ιατροδικαστών. Είναι δύο παράλληλες ιστορίες που κάποια στιγμή θα συναντηθούν. Τώρα όμως που δεν τέμνονται ακόμα, δεν αφορά η μία διαδικασία την άλλη, αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Είναι μία ξεχωριστή διαδικασία” υποστήριξε ο Γιώργος Λιάγκας επαναλαμβάνοντας συνεχώς ότι οι εμπλεκόμενοι είναι περισσότεροι από δύο.

Όπως επίσης αναφέρθηκε στην εκπομπή, μέχρι τώρα έχουν γίνει δώδεκα καταθέσεις στη ΓΑΔΑ εκ των οποίων οι 8 είναι από γιατρούς και οι 4 από νοσηλευτές της Αθήνας. Οι συγκεκριμένες καταθέσεις είναι διαφωτιστικές για την πορεία των ερευνών.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top