0
Ένα ελληνικό μυστήριο ανέβηκε πριν από 2 χρόνια στο subreddit /Weird στο reddit, και τα 1.2 εκατομμύρια άτομα που συμμετέχουν στη σελίδα δεν έχουν (μάλλον) καταφέρει ακόμα να το λύσουν.


Όλα ξεκίνησαν από αυτή την περίεργη φωτογραφία που ο συντάκτης του post αναφέρει ότι τράβηξε στην Ελλάδα, σε μία σπηλιά “σατανιστών” δίπλα σε ένα τοπικό του δάσος.



Στην εικόνα βλέπουμε, δύο ακέφαλες, ανθρωπόμορφες φιγούρες, που φαίνονται σαν να προσεύχονται σε κάτι που μοιάζει με νεκροκεφαλή. Από κάτω τους καίει μια φωτιά ενώ γύρω της έχει γραμμένη τη λέξη ΦΟΛΑ αλλά ανορθόγραφα με Ωμέγα αντί για Όμικρον (ίσως σημαίνει κάτι άλλο στην αποκρυφιστική γλώσσα).

Κάποιος δίνει την εξήγηση των “προκλητικών εφήβων” ο autismnsftuff λέει ότι ίσως κάποιοι να πήγαν στη σπηλιά να κάνουν ναρκωτικά και άρχισαν να ζωγραφίζουν περίεργα πράγματα, ενός ένας τρίτος λέει στον τύπο που βρήκε τη ζωγραφιά να κάνει και άλλα τέτοια περίεργα σχέδια ούτως ώστε να δημιουργηθεί κάποιος μύθος για την περιοχή.

Κάποιοι δεν είναι σίγουροι αν είναι εφηβικός χαβαλές ή κάτι σοβαρότερο

“Η γραφή μεταφράζεται ως δηλητήριο, που χρησιμοποιείται συνήθως για τα ζώα (ΦΩΛΑ, FOLA στα ελληνικά). Αν βλέπω σωστά υπάρχει μια γαλάζια φιγούρα που κρατούν πάνω από μια φωτιά (ή βουνά ?) και ένας γιγάντιος βράχος στην κορυφή. Ίσως, είναι κάποιο είδος θυσίας ζώων ή εξισώνουν τους ανθρώπους με τα ζώα. Ή είναι απλά προκλητικοί έφηβοι.”

Μετά οι θεωρίες γίνονται πολύ περίεργες:

“Δύο ακέφαλοι τύποι μάχονται για ένα γιγάντιο αιωρούμενο βολβό ματιού γύρω από μια φωτιά. Είναι ένα παλιό, παλιό σπορ. Δεν μπορείς να βρεις τέτοιους βολβούς πια σε αυτή την πλευρά ενός κολοσσιαίου καλαμαριού.

Βλέπετε, ο τύπος στα δεξιά παίζει για την Bowtie Omega. Ο τύπος στα αριστερά παίζει για το Wishbone A. Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε, οπότε το σκορ δε φαίνεται.

Η φωτογραφία ενέπνευσε και κάποιον χρήστη να γράψει ένα μικρό έπος επιστημονικής φαντασίας πάνω της:

“Οι δύο φιγούρες κάθονταν μαζεμένες δίπλα στη φωτιά. Ο κόσμος γύρω τους ήταν άμορφος, ξεφλουδίζοντας σιγά σιγά μέχρι να καταναλώσει τη φωτιά που φώτιζε τον κατά τα άλλα άφωτο και άχρωμο κόσμο. Οι φιγούρες ήταν χωρίς λόγο,τους είχε αφαιρεθεί πριν πολλά χρόνια και πολλούς πολέμους. Μέσα από τις συνεχείς δοκιμασίες σε έναν κόσμο βίας, τα σώματά τους προσαρμόστηκαν. Δε χρειάζονταν ένα καθορισμένο κεφάλι με λαιμό, αυτό ήταν μόνο αδυναμία, τα σώματά τους έγιναν πιο πλατιά για να υποστηρίζουν τη δύναμή τους και το δέρμα τους έγινε σκληρό σαν πανοπλία. Θα συνέβαινε, ότι η φωτιά που αγκάλιαζαν οι φιγούρες ήταν στην πραγματικότητα η φθίνουσα στάχτη του τελευταίου πολέμου που θα έβλεπε ποτέ ο πλανήτης, και οι φιγούρες κοιτούσαν η μία την άλλη, κάποτε ήταν εχθροί, αλλά τώρα είχαν γίνει τα τελευταία απομεινάρια της ζωής, και συμμάχησαν με το φόβο για το τι θα ακολουθήσει. Σπίθες άρχισαν να ξεπηδούν από τη φωτιά γρήγορα αλλά με τάξη. Έκαναν παράξενα σύμβολα στο έδαφος γύρω από τη φωτιά, και από τη φωτιά υψώθηκε ένα σύννεφο καπνού. Ο καπνός μεταβλήθηκε από αέριο σε ένα αλλόκοτο υγρό χωρίς μάζα καθώς αποσυνδέθηκε από τη φλόγα και αιωρήθηκε από πάνω τους. Μίλησε: “Είμαι εκείνο το ον που γεννιέται στο τέλος για να πεθάνει στην αρχή, είμαι τα πάντα και δεν είμαι τίποτα. Αυτός ο τόπος δημιουργήθηκε από την καταστροφή μας, ώστε να έρθει αυτή η στιγμή” ένα σύμβολο που έμοιαζε με ζυγαριά άρχισε να λάμπει με μεγαλύτερη ένταση “Η αληθινή ισορροπία επιτέλους εκδηλώθηκε. Λυπηρό που μπορέσαμε να βρούμε την ειρήνη μόνο όταν δεν έμεινε κανένας”

Το σύμβολο που έμοιαζε με ωμέγα έλαμψε τότε μαζί του “Αυτό το τέλος δεν είναι επιλογή μας, δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε τίποτα για να το σταματήσουμε, και πράγματι δεν θα έπρεπε αν μπορούσαμε, η σήψη έχει αναπτυχθεί πολύ έντονα, αυτές οι μηχανές του θανάτου φρόντισαν γι’ αυτό” ένα σύμβολο που έμοιαζε με ατελές τρίγωνο ήρθε στη συνέχεια, το τρίγωνο ήταν κάποτε ολόκληρο αλλά μια αλυσίδα της μοίρας κόπηκε και του αφαιρέθηκε το κατώτερο τοίχωμα “Αλλά όλες αυτές οι στιγμές τραγωδίας συνέβησαν για να μπορέσουν να αλλάξουν, η ελπίδα δεν έχει χαθεί, αν και η απελπισία θα την ακολουθεί πάντα, αυτή η στιγμή είναι σαν ένα ποτάμι Δέλτα, το ίζημα ενός κόσμου που πεθαίνει θα συγκεντρωθεί για να γεννήσει τον κόσμο εκ νέου” Το σύμβολο που εμφανιζόταν σαν Α άρχισε να λάμπει “Και επειδή βρήκατε το δρόμο σας προς αυτό το τέλος των τελών, είστε καταραμένοι με την ευθύνη να δείτε από πού ξεκίνησε. Για να μπορέσετε να το αλλάξετε. Δεν έχετε καμία επιλογή σε αυτό το θέμα, γιατί είναι μια επιλογή που έχετε κάνει αμέτρητες φορές στο παρελθόν και θα κάνετε αμέτρητες φορές ακόμα. Ποτέ δεν βρίσκουμε τρόπο να αλλάξουμε, διαφορετικά μονοπάτια οδηγούν στο ίδιο τέλος. Αλλά τώρα ο χρόνος μας τελειώνει” Το έδαφος γύρω από τις φιγούρες και τον Καπνό άρχισε να πέφτει. Ο Καπνός μίλησε πιο δυνατά, αυτή τη φορά οι φιγούρες μπορούσαν σχεδόν να διακρίνουν μια κάθετη γραμμή που σχηματιζόταν στο κέντρο της σφαιρικής παντογνωσίας. “Τώρα θα δείτε την αρχή, ελπίζω να μπορέσουμε να φερθούμε καλύτερα σε αυτόν τον κόσμο αυτή τη φορά, κι εγώ θα ξεχάσω όλα τα πράγματα, και δεν προορίζεται για πολύ αυτός ο νέος κόσμος, ποτέ δεν είμαι, αλλά πηγαίνετε τώρα, να είστε καλά” Το έδαφος έπεσε και το κενό από κάτω τους κατάπιε

Σε έναν γαλήνιο κήπο, ένας άντρας ξύπνησε δίπλα σε μια γυναίκα, κοίταξε γύρω του και είδε ένα δέντρο με τους πιο λαμπρούς καρπούς που είχε δει ποτέ. Σπρώχνει τη σύντροφό του να ξυπνήσει, πλησιάζουν και οι δύο το δέντρο όπου τους συναντά ένα φίδι, τα μάτια του φαίνονταν θολά και η ουρά του έπεφτε σε ένα αιθέριο στίγμα. Χωρίς λόγια, άρπαξαν ένα φρούτο από το δέντρο και το τάισαν στο φίδι.”

Κάποιοι φυσικά έχουν πιο σκοτεινές εικασίες

“Μοιάζει με ακέφαλη λατρεία του Σατανά. Υπάρχει μια καθαρή φωτιά, ένα σύμβολο ωμέγα και ένα γράμμα Α από το αγγλικό αλφάβητο. Θα μπορούσε να είναι από τα λατινικά, αλλά πολύ απίθανο. Δεν είμαι σίγουρος τι είναι τα άλλα σύμβολα.

Το ακέφαλο συμβολίζει τη θυσία. Ο κύκλος στον ουρανό είναι ο Σατανάς. Το Ωμέγα συμβολίζει είτε το τέλος είτε την αιωνιότητα. Η φωτιά σημαίνει ότι πρέπει να είναι ομογενή ζώα που το κάνουν αυτό, πιθανώς Homo sapiens.”

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top