0
Το αδιαχώρητο επικράτησε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας έξω από τα διαγνωστικά κέντρα της Αθήνας, με αρκετούς πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί να αναγκάζονται να περιμένουν αρκετές ώρες στην ουρά για το υποχρεωτικό rapid test.

Την ίδια ώρα, η κίνηση στα εμβολιαστικά κέντρα εμφανίζεται εξαιρετικά μειωμένη, με τις εικόνες να είναι ενδεικτικές.

Ουρές για ένα rapid test

Ένα πραγματικό μπάχαλο έχει δημιουργηθεί εξαιτίας των μέτρων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, καθώς πολλές χιλιάδες πολιτών δημιούργησαν ουρές έξω από τα διαγνωστικά κέντρα, ώστε να πάνε στην εργασία τους. 

Ενδεικτικό είναι πως όσοι προσπάθησαν να κλείσουν ραντεβού τη Δευτέρα δεν έβρισκαν κανένα διαθέσιμο πριν από την Τετάρτη. Ενώ όσοι περίμεναν στις ουρές έξω από τα διαγνωστικά κέντρα έπρεπε να είχαν αρκετό χρόνο και υπομονή, αφού πέρασαν έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον 2-3 ώρες στην ουρά. 

Παράλληλα πολλά διαγνωστικά κέντρα είχαν πρόβλημα στο να δηλώσουν τα αποτελέσματα, καθώς λόγω φόρτου εργασίας κόλλησε το σύστημα. 

Ένα πραγματικό μπάχαλο για το οποίο ευθύνη έχει η κυβέρνηση η οποία υποχρεώνει πλέον τους ανεμβολίαστους εργαζομένους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να κάνουν ένα εργαστηριακό τεστ, στον ιδιωτικό τομέα κάθε εβδομάδα, με κόστος 10 ευρώ που θα καλύπτεται από τους ίδιους.

Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί δεν μπορούν να απευθυνθούν σε δημόσιες δομές για δωρεάν rapid test όπως συνέβαινε, ενώ η αρνητική βεβαίωση είναι το μοναδικό εισιτήριο για να μπουν σε κλειστούς χώρους ή να εργαστούν.

Πραγματικά απορούμε πώς γίνεται να συνεχιστεί αυτό το μέτρο, καθώς σε τέτοια περίπτωση το μπάχαλο θα είναι καθημερινό.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top