0
Η Δέσποινα Βανδή φέρεται να βγαίνει εδώ και λίγο καιρό με έναν γνωστό ηθοποιό, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao, παρότι προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο για να δει πως θα πάει αλλά και για να προστατεύσει τα παιδιά της.

Και μάλιστα η σχέση αυτή φαίνεται να προχωράει πολύ γρήγορα. Τόσο γρήγορα που ο ηθοποιός αποφάσισε να χωρίσει, προκειμένου να μπορεί να είναι μαζί με τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά, την Δέσποινα Βανδή.

Οι κοινές διακοπές με τη Δέσποινα Βανδή

Πρόσφατα, σύμφωνα με το ίδιο το δημοσίευμα το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε μαζί στην Κρήτη κι εκεί έμειναν σε αντικριστά ξενοδοχεία, προκειμένου να μην εγείρουν τις υποψίες. Όσοι, όμως, ξέρουν πρόσωπα και πράγματα τους είδαν να συναντιούνται σε διακριτικά και απόμερα μέρη, προσπαθώντας να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς.

Η σχέση φαίνεται ότι προχωράει ταχύτατα, αν και οι δυο τους επιθυμούν να το ζήσουν διακριτικά.

Η Δέσποινα Βανδή "έσπασε" την σιωπή της για πρώτη φορά - "Ήταν ένα δύσκολο διάστημα αυτό και..."
Στην πρεμιέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε την πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη μετά τον χωρισμό και.. δεν έκρυψε τα συναισθήματά της.

«Ήταν ένα δύσκολο χρονικό διάστημα αυτό που περάσαμε. Δεν υπάρχουν πλάνα αυτή τη στιγμή, δεν ξέρουμε ακόμα και εκτός τηλεόρασης αν θα δουλέψουμε, πώς θα δουλέψουμε και ποια θα είναι τα νέα μέτρα», δήλωσε η τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Καινούρια πράγματα δεν ετοιμάζω, θα βγει ένα νέο τραγούδι μέσα στον Οκτώβρη και ο δίσκος πιο αργά. Τηλεοπτικά αυτή τη στιγμή είμαστε στον Alpha και φέτος το Just θα είναι καταπληκτικό. Από τα ζευγάρια που έχω δει θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top