0
Οι Αρχές, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναζητούν ένα λευκό Audi R8 που φέρεται να πέρασε από το σημείο τη στιγμή που η μαύρη Porsche του Mad Clip έχανε τον έλεγχο και «έσκασε» στην κολόνα, προκειμένου να δουν αν και ποια εμπλοκή έχει στο θανατηφόρο δυστύχημα.

Ένα ενδεχόμενο που ανατρέπει την υπόθεση και δημιουργεί νέα δεδομένα που πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος. Μέχρι στιγμής, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο super car δεν έχει εντοπιστεί αν και έχει δοθεί σήμα σε όλα τα περιπολικά για τον εντοπισμό του.


Οι αξιωματικοί της Τροχαίας διερευνούν σε βάθος τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η μαύρη Porsche του Mad Clip έφυγε από το δρόμο και με ταχύτητα μεγαλύτερη των 150 χιλιομέτρων την ώρα, καρφώθηκε σε μια κολώνα με τραγικό αποτέλεσμα για τον 34χρονο τράπερ.


Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ενώ το όχημα -ιδιαίτερα μεγάλης ιπποδύναμης- εκινείτο στη δεξιά λωρίδα περνώντας τον πράσινο φωτεινό σηματοδότη στη διασταύρωση με το δρόμο που οδηγεί στον Λαιμό της Βουλιαγμένης, ο οδηγός αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, πλαγιολισθαίνει και 100 μέτρα πιο κάτω σκάει πάνω σε κολόνα φωτισμού.

Το κακό, λένε οι αστυνομικοί, είναι ότι προσέκρουσε ακριβώς στην πόρτα του οδηγού με αποτέλεσμα να διπλώσει και να εγκλωβίσει τον Mad Clip μέσα σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι οι πυροσβέστες έκαναν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον οδηγήσουν στον Ευαγγελισμό όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.


Τι ψάχνουν

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας επικεντρώνουν τις έρευνες σε τρία σημεία. Πρώτον θέλουν να δουν αν στο τροχαίο εμπλέκεται άλλο όχημα, αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα.

Αν δηλαδή κάποιος βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου, ενώ εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα και στην προσπάθεια του να τον αποφύγει του έφυγε το αυτοκίνητο και έσκασε στην κολώνα.

Για τον λόγο αυτό ψάχνουν κάμερες που έχουν καταγράψει το συμβάν αλλά και αυτόπτες μάρτυρες που ίσως είδαν κάτι και έχουν να εισφέρουν στοιχεία στην έρευνα της Αστυνομίας, ενώ αναζητούν και το λευκό Audi.

Δεύτερον, αν η Porsche για κάποιο λόγο παρουσίασε μηχανική βλάβη και είχε ως αποτέλεσμα ο 34χρονος να απολέσει τον έλεγχο του οχήματος με τραγικό αποτέλεσμα. Έτσι, θα οριστεί πραγματογνώμονας που θα εξετάσει τα συντρίμμια, τα συστήματα ασφαλείας του οχήματος, τις συνθήκες αλλά και την κατάσταση του οδοστρώματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο συγκεκριμένο σημείο λόγω του συστήματος αυτόματου ποτίσματος του γκαζόν που υπάρχει δεξιά και αριστερά του δρόμου, πολλές φορές η άσφαλτος είναι βρεγμένη και ιδιαίτερα ολισθηρή. Το πόρισμα που θα συντάξει, θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζει η Τροχαία.

Τρίτον, θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή αλλά και τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο τράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Παράλληλα, θα κληθούν να δώσουν κατάθεση άτομα του στενού του περιβάλλοντος, δίνοντας πληροφορίες και στοιχεία για το όχημα και την κατάσταση στην οποία ήταν ο 34χρονος.

​​​​​​​Ιδιαίτερη σημασία δίνουν στις μαρτυρίες των ατόμων που ήταν μαζί του στον γάμο στη Βάρκιζα πριν φύγει γύρω στις 2:05 το ξημέρωμα για να πάει σε άλλο νυχτερινό κατάστημα.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top