0
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης η σορός που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στη αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία, φαίνεται να ανήκει στην αγνοούμενη 42χρονη Ρουμάνα Μόνικα Γκιούζ.

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της νεκροψίας η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί αργότερα το μεσημέρι.

Ωστόσο, τα έως τώρα ευρήματα που έχουν προκύψει, μαρτυρούν ότι πρόκειται για την 42χρονη Ρουμάνα, μητέρα τριών παιδιών που είχε να δώσει σημάδια ζωής από τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί από συγγενείς της προς τα τέλη του Μαΐου του 2021.

«Ολοκληρώθηκε η αυτοψία στο χώρο που βρέθηκε ο σκελετός και η εκταφή του, ενώ όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος», ανέφερε συγκεκριμένα χθες ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας Γιάννης Δούζης και σημείωσε ότι σήμερα πρόκειται να γίνει «η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ όσον αφορά στην ταυτοποίηση του σκελετού, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί».

Κυπαρισσία: Πώς εντοπίστηκε ο ανθρώπινος σκελετός

Υπενθυμίζεται ότι ο ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε όταν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε σημείο της αυλής και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ποια είναι η Μόνικα Γκιους που αγνοείται εδώ και μήνες

Η εκπομπή τον Ιούνιο είχε εντοπίσει στη Ρουμανία τον σύντροφο της μητέρας που αναζητούσαν οι Αρχές για τη μαρτυρία του. Τότε είχε πει στην εκπομπή για την Μόνικα: «Πιστεύω πως ζει και βασιλεύει. Κάπου έχει πάει και μάλιστα με άλλον. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε όλοι». Ο Ρουμάνος φίλος, ισχυρίστηκε επίσης πως τελευταία φορά είδε την 42χρονη πολύ πριν εξαφανιστεί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο σύντροφος της αγνοούμενης διέφυγε στη Ρουμανία, όμως οι ελληνικές Αρχές έχουν εντοπίσει τα ίχνη του και εφόσον από το DNA προκύψει επίσημα ότι πρόκειται για τη Μόνικα, θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα για την σύλληψή του.

Ανθρωποκυνηγητό σε Ελλάδα και Ρουμανία για τον σύντροφο της 42χρονης

Ανθρωποκυνηγητό σε Ελλάδα και Ρουμανία για τον εντοπισμό του 39χρονου Ρουμάνου πρώην συντρόφου της Μόνικας Γκιούς έχουν εξαπολύσει οι αρχές, μετά τον εντοπισμό του σκελετού που βρέθηκε χθες θαμμένος στην αυλή του σπιτιού στην Κυπαρισσία όπου διέμενε το ζευγάρι μέχρι και την εξαφάνιση της 42χρονης τον περασμένο Φεβρουάριο.

Για άγνωστο λόγο, ο 39χρονος Ρουμάνος είχε εγκαταλείψει το σπίτι και το κτήμα στην Κυπαρισσία καθώς είχε προφασιστεί στους ιδιοκτήτες του, οικογενειακούς λόγους και έπρεπε να επιστρέψει στην γενέτειρά του. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού μένουν εκτός Μεσσηνίας και δεν προλάβαιναν να επισκέπτονται το σπίτι τους.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top