0
Πανικός προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης (γύρω στις 9:30) στου Ζωγράφου, όταν ένας άγνωστος επιτέθηκε με ματσέτα (!) σε περαστικούς. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο άνδρας κρατώντας ματσέτα επιτέθηκε σε τέσσερις περαστικούς στην οδό Κουσίδη, στου Ζωγράφου και τραυμάτισε τρεις άτομα.

Εικόνες που μας θυμίζουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια από ισλαμιστές, οι οποίο φώναζαν «Αλλάχ Ακμπάρ» και στη συνέχεια μαχαίρωναν όποιον έβρισκαν. 

Ο δράστης στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη και συνελήφθη λίγο αργότερα από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας είναι 54 ετών, είναι Έλληνας και είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα πάντως με αυτόπτες μάρτυρες, την ώρα της επίθεσης ήταν σε κατάσταση αμόκ!

Ο 54χρονος δράστης ήταν πρώην τρόφιμος ψυχιατρείου και αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ώρες ξανά στο ψυχιατρείο για να εξεταστεί από τους γιατρούς.

Ο δράστης σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτοτραυματίστηκε, κόβοντας τις φλέβες του, ενώ όσον αφορά τους τραυματίες οι πληροφορίες είναι πως ο ένας περαστικός μαχαιρώθηκε στα πλευρά και τα νεφρά, ένας άλλος στο χέρι και ο άλλος πήρε ταξί και πήγε στο νοσοκομείο, ενώ ο τέταρτος περαστικός που δέχθηκε επίθεση δεν φέρει κάποιο τραύμα. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top