0
Ο Μπιλ Γκέιτς ξανά «χτυπά», καθώς με βίντεο που ανέβασε στο Twitter προμοτάει ένα παγκόσμιο σύστημα συναγερμού με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊου.

Τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας του κορωνοϊού, ακούγονται από αρκετά χείλη απόψεις για μία παγκόσμια διακυβέρνηση. Φυσικά μπροστάρης σε όλα αυτά είναι ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς. 

Ο Γκέιτς έχει παίξει μέχρι στιγμής ύποπτο ρόλο στην πανδημία του κορωνοϊού, καθώς ήταν μπροστάρης σχεδόν σε όλα τα αμφιλεγόμενα μέτρα, από τα lockdown και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού μέχρι τα εμβόλια mRNA αλλά και mDNA(!), ενώ παράλληλα έβγαλε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια.

Στο βίντεο που ανέβασε αναφέρεται σε ένα νέο παγκόσμιο σύστημα προειδοποίησης ασθενειών. Το σύστημα αυτό θα περιλαμβάνει όπως είπε «πλατφόρμες διαγνωστικών δοκιμών» που μάλιστα θα μπορούσαν να τεστάρουν το 20% του πληθυσμού σε εβδομαδιαία βάση. Έκανε λόγο για τη θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα αλλά και τα εμβόλια τα οποία θα αναπτυχθούν πολύ ταχύτερα.

Παράλληλα τον βλέπουμε στο βίντεο να μετακινεί ανθρώπινες φιγούρες, σαν να παίζει σκάκι ή κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι πάνω στον χάρτη του κόσμου.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε:
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top