0
Στο νοσοκομείο ΚΑΤ βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να «μαλώσει» τους υγειονομικούς για τα εμβόλια και αυτοί τον αποδοκίμασαν!

«Τις ΜΕΘ ανοίγουν οι υγειονομικοί και όχι οι “δωρεές” και οι “χορηγοί”».

Μ’ αυτό το πανό κρεμασμένο στο κτίριο, υποδέχθηκαν οι υγειονομικοί του νοσοκομείου ΚΑΤ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που επιχείρησε να κάνει άλλο ένα επικοινωνιακό σόου για να πείσει ότι η κυβέρνησή του διατηρεί τον έλεγχο της πανδημίας στη χώρα μας.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τεράστια συνοδεία στελεχών της κυβέρνησης, πήγε στο νοσοκομείο, προκειμένου να εγκαινιάσει τις νέες κλίνες ΜΕΘ, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ο πρωθυπουργός δεν πτοήθηκε πάντως και συνέχισε την φιέστα του. Για άλλη μια φορά το δάκτυλο στους υγειονομικούς, αυτή τη φορά με αφορμή τους εμβολιασμούς.


«Είναι πολύ σημαντικό εσείς, πάνω από όλα, να δίνετε το σωστό παράδειγμα. Η Πολιτεία δεν μπορεί σε αυτή την περίπτωση να δράσει κατασταλτικά και ούτε θα ήταν σωστό. Θέλω να επικαλεστώ την κοινή λογική των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ταγμένοι στην υπηρεσία να προστατεύουν το πιο πολύτιμο αγαθό, την ανθρώπινη υγεία. Τώρα που έχουμε περισσότερα δεδομένα, παρακαλώ αυτούς, οι οποίοι δεν είχαν εμβολιαστεί στο παρελθόν, να το ξανασκεφτούν σοβαρά» ανέφερε.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top