0
Στο προσκήνιο έχει επανέλθει τις τελευταίες ώρες μια παλαιότερη δήλωση του Νίκου Βούτση με αφορμή την -προ 45 ημερών- σύλληψη του γιου του για τα τρικάκια που είχε πετάξει έξω από το γραφείο της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου.

Τότε, σε διαδικτυακή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βούτσης δικαιολόγησε τις πράξεις του γιου του, χαρακτηρίζοντάς τον «ημιπιτσιρικά» στα... 35 του χρόνια.

«Κάποιοι πιτσιρικάδες ή ημιπιτσιρικάδες σαν τον γιο μου, που είναι 35 χρόνων -και όχι 40 που γράφουνε στα site από χθες, που μας πετροβολούνε οικογενειακά- ανεβήκανε σε μηχανάκια και περάσανε από το δρόμο έξω από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Νικολάου και πετάξανε τρικάκια στο δρόμο, όπου λέγανε ότι η ζωή των κρατουμένων είναι σημαντική, μετράει κ.λπ. και φύγαν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βούτσης.

Το Twitter έσπευσε να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό του Βούτση, ενώ δημιουργήθηκε και το αντίστοιχο hashtag #Ημιπιτσιρικάς, το οποίο βρέθηκε πρώτο στις δημοφιλείς τάσεις στην Ελλάδα. Πολλοί χρήστες θυμήθηκαν τη δήλωση Βερναρδάκη για τον Αλέξη Τσίπρα: Μην χτυπάτε τον Τσίπρα, είναι μόνο 44 ετών.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top