0
Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς υποστηρίζει πως τα μπαρ και τα εστιατόρια θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά, ενώ ταυτόχρονα λέει ότι η επιστροφή στην κανονική ζωή θα γίνει... στα μέσα του 2022. 

Ο συνιδρυτής του Microsoft που κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού έχει έντονη συμμετοχή στην ανάπτυξη των εμβολίων επιμένει στο να παραμείνουν κλειστές επιχειρήσεις από τις οποίες εκατομμύρια πολίτες βγάζουν τα προς το ζην.

Την ίδια ώρα η δήλωση του ότι η επιστροφή στην κανονική ζωή θα γίνει στα μέσα του 2022 προκαλεί ερωτήματα για το πότε τελικά θα έχουμε το τέλος της πανδημίας, καθώς κυβερνόντες και ΜΜΕ ζητούν από τον πληθυσμό να κάνει υπομονή λίγους ακόμη μήνες για τα εμβόλια. 

Όπως υπογράμμισε ο δισεκατομμυριούχος, «τα μπαρ και τα εστιατόρια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά», αφού «δυστυχώς αυτό είναι απαραίτητο». Όπως πρόσθεσε, «πρέπει να γίνουν αντισταθμίσεις καθώς στους επόμενους τέσσερις έως έξι μήνες καλούμαστε να βάλουμε τα δυνατά μας».

Σύμφωνα με τον Γκέιτς, μέχρι το καλοκαίρι του 2021 η ζωή θα έχει επιστρέψει «πολύ πιο κοντά στο φυσιολογικό από ό,τι είναι τώρα, αλλά ακόμα και μέχρι τις αρχές του 2022, ο κίνδυνος μιας νέας έξαρσης παραμένει».

«Για περίπου εννέα μήνες, οι μεγάλες δημόσιες συγκεντρώσεις θα εξακολουθούν να είναι περιορισμένες. Αλλά μπορούμε να δούμε από τώρα ότι κάπου μεταξύ δώδεκα έως δεκαοκτώ μήνες από τώρα, θα έχουμε την ευκαιρία να επανέλθουμε σε φυσιολογικά επίπεδα», κατέληξε.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top