0
Μέσα στη νύχτα, παραμονή πρωτοχρονιάς το πρόγραμμα των 12 εκατομμυρίων για την «ηλεκτρονική παρακολούθηση» του αγωγού καυσίμου της Πολεμικής Αεροπορίας υπογράφτηκε! 

Κι όμως παρά τις ενστάσεις και τα ερωτήματα που έφθασαν μέχρι τη Βουλή για το υπέρογκο κόστος, η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, προχώρησε στην υπογραφή του!

Το πρόγραμμα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αεροπόρων δεν κοστίζει κανονικά πάνω από 2 εκατομμύρια!  Έφθασε στα 6 εκατομμύρια και τελικά επειδή φαίνεται η παρακολούθηση θα γίνεται με κάποιο πολύ …ειδικό τρόπο εκτοξεύθηκε στα 12 εκατομμύρια!!!

Προσοχή! Δεν πρόκειται για κατασκευή νέου  αγωγού! Δε θα φτιάξουν δηλαδή αγωγό ώστε κάποιες μονάδες της ΠΑ να σταματήσουν να παραλαμβάνουν καύσιμο…με πλοία όπως γίνεται ακόμη και σήμερα!!! Πρόκειται για πρόγραμμα…παρακολούθησης του αγωγού καυσίμου! Κι αυτό το κοστολογούν 12 εκατομμύρια! 

Την είδηση της υπογραφής που θα προκαλέσει σίγουρα μεγάλες συζητήσεις κι όχι μόνο ανακοίνωσε …αξημέρωτα ο Δήμος Βερύκιος. 

Όπως γράψαμε η συζήτηση για τη διαφάνεια που θα γίνει τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου στη Βουλή αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top