0
«Βόμβα» εξαπέλυσε πριν απο λίγο ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είπε σε τηλεοπτικό δίαυλο πως «είναι δύσκολο να ανοίξει η εστίαση τα Χριστούγεννα».

Αυτό επί του πρακτέου σημαίνει το τέλος της εστίασης και καμία διέξοδο για τους Έλληνες πολίτες να αλλάξουν έστω και για λίγο την μίζερη πραγματικότητά τους αφού όλοι πλέον νιώθουν σα να παίζουν στο «Resident Evil» ή στο «Oι 12 πίθηκοι».

Ερωτώμενος για την προοπτική ανοίγματος της εστίασης, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε σιβυλλικά «τι να σας πω; μας κυβερνάει ο ιός». «Είναι πολύ πιο δύσκολο, σε σύγκριση με το λιανικό εμπόριο».

«Ο ιός δεν θα αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο. Δεν κάνει διακρίσεις. Στόχος είναι το ελεγχόμενο άνοιγμα της οικονομίας», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Περιμένουμε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων να μας δώσει το σημάδι της εκκίνησης. Δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε την οικονομία, αν δεν μας το πούνε οι γιατροί», σημείωσε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι η αγορά θα λειτουργήσει με αυστηρούς όρους, όπως με μάσκες, με αποστάσεις, με περιορισμένο αριθμό ατόμων μέσα στα καταστήματα.

Δηλαδή υπό όρους δυστοπικής ταινίας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top