0
Το σκοτεινό παρελθόν του «πιτσιρικά» ειδικού φρουρού και οι διασυνδέσεις του με τον γνωστό αναρχικό από τη Θεσσαλονίκη, έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ. ΑΣ.


Η πρωινή ιστορία στην Αργυρούπολη με την «μπούκα» του διδύμου σε σπίτι γνωστού εμπόρου αυτοκινήτων των νοτίων προαστίων που τον εκβίαζαν ότι θα του «φυτέψουν» ναρκωτικά αν δεν τους δώσει 40.000 ευρώ αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου μιας πολύ περίεργης σχέσης.

Ο νεαρός ειδικός φρουρός, στους μόλις 8 μήνες που υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ (μπήκε με τη τελευταία φουρνιά των 1.500) έχει απασχολήσει και για άλλα «χοντρά» θέματα. Συγκεκριμένα πριν λίγο καιρό, πιάστηκε να κινείται ύποπτα κοντά στην κατοικία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, έχοντας στην μοτοσικλέτα του κλεμμένους φάρους από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Οι εξηγήσεις που έδωσε δεν ήταν πειστικές και γι’ αυτό σε πρώτη φάση αποφασίστηκε να «ξηλωθεί» από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ και να τοποθετηθεί στις πεζές περιπολίες.

Ο συνεργός του με τον οποίο εισέβαλλε σήμερα το πρωί στο σπίτι του επιχειρηματία για να τον εκβιάσει, θεωρείται γνωστό πρόσωπο στον λεγόμενο «χώρο των Εξαρχείων» και αυτή η σχέση είναι που δημιουργεί πολλά ερωτήματα και ψάχνεται εξονυχιστικά από τους «Αδιάφθορους».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top