0
Λαγοκοιμόμουνα σε έναν καναπέ της αίθουσας επισκεπτών στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, καλύπτοντας το ρεπορτάζ μετά τη συντριβή του αεροσκάφους του Αλέξανδρου Ωνάση.


Από τον Γιώργο Τράγκα*

Ο γιος του Αριστοτέλη ήταν κλινικά νεκρός και ανέπνεε με τη βοήθεια τεχνητού

πνευμοθώρακα. Θυμάμαι τη φιγούρα της Τζάκι Κένεντι που πέρασε μπροστά μου με ένα σκούρο γκρι ταγιέρ, συνοδεύοντας τον Ελληνα κροίσο. Όλα τα λεφτά του πλανήτη δεν μπορούσαν να φέρουν πίσω τον γιο του. Εκείνη τη στιγμή που τον είδα ένιωσα ότι είναι ο φτωχότερος άνθρωπος του κόσμου. Οι γιατροί εκεί στο νοσοκομείο ατυχημάτων τον ρώτησαν «αν θέλει να παραμείνει στη ζωή ο Αλέξανδρος υποστηριζόμενος από το μηχάνημα». Τότε είπε την περίφημη φράση «τόσο ήταν το λάδι του παιδιού μου», βούρκωσε και έφυγε κρύβοντας τον πόνο πίσω από τα μαύρα γυαλιά του. Ακόμη και στην περίπτωση που ένας άνθρωπος είναι κλινικά νεκρός, απαιτείται η συναίνεση των συγγενών του για να βγει η πρίζα…

Κάθε γιατρός που σέβεται τον όρκο του Ιπποκράτη είναι υποχρεωμένος να σέβεται περισσότερο τη βούληση του ασθενούς του. Όταν η «λευκή μπλούζα» συνιστά ή επιβάλλει ιατρικές πράξεις ή θεραπείες, χωρίς να συναινεί ο ασθενής, δεν διαφέρει σε τίποτα από εκείνους τους ναζί – βασανιστές γιατρούς που έκαναν πειράματα στο Αουσβιτς στειρώνοντας Εβραίες και άλλες γυναίκες στα εφιαλτικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Η συντριπτική πλειονότητα των Ευρωπαίων πολιτών συγκλίνει πλέον στην άποψη ότι τα μέτρα αντιμετώπισης του Covid-19 είναι… ιατρική τυραννία! Αυτό ήταν και το σύνθημα χιλιάδων διαδηλωτών τις τελευταίες ημέρες στη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και σε άλλα κράτη, όπου εκατομμύρια πολίτες ξέσπασαν εναντίον των ανελεύθερων μέτρων που έφεραν στη ζωή τους πείνα, ανεργία και αναξιοπρεπή διαβίωση.

Η πλύση εγκεφάλου «μένουμε σπίτι – μένουμε ασφαλείς», όπως έχω επισημάνει σε προηγούμενα άρθρα μου και εκπομπές μου, συνοδεύεται τώρα από ωμή βία και απειλές για χρηματικές ποινές και φυλακίσεις. Οι λοιμωξιολόγοι στην Ελλάδα, ως εισηγητές αυτών των μέτρων (έτσι λέει το Μαξίμου), παραβιάζουν συστηματικά και καθημερινά όλα τα ατομικά και συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών με το επιχείρημα ότι έτσι προστατεύουν την υγεία του κοινωνικού συνόλου! Δηλαδή η υγεία περιφρουρείται με τη στέρηση της ελευθερίας, την ανεργία, την κοινωνική αποστασιοποίηση. Γίνεται λόγος για τη χρήση εμβολίων, ενώ ταυτόχρονα εκφράζονται αμφιβολίες από τις ίδιες τις εταιρίες που τα παράγουν για την αποτελεσματικότητά τους. Και κυρίως για ενδεχόμενες παρενέργειες! Οι Ελληνες επιχορηγούμενοι από πολυεθνικές φαρμάκων λοιμωξιολόγοι, για δικούς τους λόγους, «παρασύρουν» ή «παρασύρονται» από την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε μαζικό υποχρεωτικό εμβολιασμό του πληθυσμού, ενώ οι πολυεθνικές που τα παράγουν, όπως η ASTRAZENECA, επισήμως ζητούν να μην έχουν καμία ποινική ευθύνη για τυχόν παρενέργειές τους!

Είναι εφιαλτικό να εισέλθει στον οργανισμό εκατομμυρίων ανθρώπων ένα εμβόλιο το οποίο ετοιμάστηκε «γρήγορα», δοκιμάστηκε «βιαστικά» (στο πλαίσιο του αδυσώπητου ανταγωνισμού των εταιριών για το ποια θα το βγάλει πρώτο) και τώρα μας λένε ότι ουσιαστικά θα «πειραματιστούν» πάνω σε εκατομμύρια οργανισμούς.

Και μιλάμε για έναν κορωνοϊό που μεταλλάσσεται συνεχώς όπως όλοι οι «αδελφοί του», όπως όλοι οι ιοί της γρίπης στο παρελθόν που «ήρθαν», «είδαν» και «απήλθαν»… Φυσικά ο ιός αυτός έχει «διατρέξει» όλη την ανθρωπότητα και εντός ολίγου θα αποδράμει, όπως έγινε τις προηγούμενες δεκαετίες με την ασιατική γρίπη, τη γρίπη του Χονγκ Κονγκ, των SARS και των MERS. Τώρα κυβερνητικοί και λοιμωξιολόγοι τρομοκρατούν για το δεύτερο και τρίτο κύμα του Covid-19, αποκλιμακώνουν τα μέτρα γιατί βαθαίνει η ύφεση, αλλά ταυτόχρονα τα διατηρούν με τοπικά lockdowns και αποκλεισμούς περιοχών, για να μην τρωθεί το κύρος τους, για να μην υποστούν ποινικές συνέπειες όσοι τα πρότειναν, ισοπεδώνοντας την εθνική οικονομία και τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων.

Και κυρίως για να μην υποστεί ραγδαία πολιτική φθορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Σε όλο τον κόσμο ολοένα και περισσότερο γίνεται αντιληπτό ότι οι εκτιμήσεις και ο πανικός για τον κορωνοϊό ήταν ή μεγάλη «γκάφα» των επιστημόνων ή σχέδιο μιας ομάδας billionaires που με τη βοήθεια των ΜΜΕ διπλασίασαν ήδη τις περιουσίες τους.

Όσα γίνονται αποτελούν «ιατρική τυραννία» και απαράδεκτη συμμετοχή επιστημόνων σε φασιστική πολιτική, που οδηγεί σε φίμωση τους πολίτες και στέρηση των ατομικών δικαιωμάτων τους. Ουδεμία ιατρική πράξη επιβάλλεται χωρίς τη συναίνεση του ασθενούς και των συγγενών του. Καμία χειρουργική επέμβαση δεν γίνεται χωρίς τη συναίνεση του αρρώστου και της οικογένειάς του. Ουδεμία θεραπεία επιβάλλεται χωρίς να το αποδέχεται ένας ασθενής. Η πιο ακραία ιατρική πράξη, εκείνη της ευθανασίας, απαιτεί, πέραν της βούλησης του ασθενούς που υποφέρει και των μελών της οικογένειάς του, δικαστική απόφαση.

Στα περισσότερα κράτη οι δικαστές αποφασίζουν αρνητικά. Η νομοθεσία διεθνώς απαγορεύει συνήθως να δοθεί τέλος στο μαρτύριο ενός ασθενούς. Μόνο τώρα, στην περίοδο του Covid-19, διαβάζουμε ότι κάποια κέντρα, κάποιες κυβερνήσεις, όπως η δική μας, νομοθετούν ή αποφασίζουν για υποχρεωτικό εμβολιασμό λαμβάνοντας την ευθύνη ότι θα μπει σε διαφορετικούς οργανισμούς εκατομμυρίων ανθρώπων ένας ιός!

Ένας ιός που ουδείς γνωρίζει πώς θα λειτουργήσει και θα μεταλλαχθεί μέσα στον οργανισμό ενός διαβητικού, ενός ηλικιωμένου, μιας νέας γυναίκας, ενός παιδιού, ενός ευπαθούς οργανισμού. Δεν υπάρχει πολύχρονη μελέτη και κανένας δεν γνωρίζει αν αυτό το πράγμα που κατασκευάστηκε με τέτοια ταχύτητα και τέτοιο ανταγωνισμό μπορεί να γεννήσει καρκίνους ή άλλες ασθένειες στα ανθρώπινα κύτταρα, στους ανθρώπινους ιστούς. Είναι τέτοια τα κέρδη των πολυεθνικών εταιριών, του κυρίου Μπιλ Γκέιτς και των billionaires φίλων του, που σίγουρα μπορεί να γίνει το «λάθος» που θα σκοτώσει εκατομμύρια, όπως συνέβη με τα εμβόλια του Μπιλ Γκέιτς στην Αφρική και την Ινδία, τα οποία -να υπενθυμίσω- έφεραν παραλυσία σε χιλιάδες Ινδούς και «στείρωσαν» χιλιάδες Αφρικανές. Δεν είναι συμπτωματικό ότι διάσημοι Αμερικανοί, όπως ο Ρόμπερ Κένεντι Τζούνιορ, κατήγγειλαν πρόσφατα τον Γκέιτς και τους φίλους του για μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Κάθε απόγευμα «κροταλίζουν» τα «πολυβόλα» της κυβερνητικής ενημέρωσης αναφέροντας εκατοντάδες κρούσματα Covid-19 σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και τρομοκρατώντας τον πληθυσμό με την απειλή νέων μέτρων, που θα του στερήσουν την ελευθερία του ή την εργασία του. Τα εκατοντάδες κρούσματα που ανακοινώνονται φυσικά δεν εισέρχονται σε νοσοκομεία. Τα περισσότερα είναι «ασυμπτωματικά», δεν έχουν πυρετό, δεν βήχουν, δεν έχουν αναπνευστικά προβλήματα. Η νοσηλεία έχει αυξηθεί ελάχιστα και οι διασωληνωμένοι έχουν υποκείμενα νοσήματα, δηλαδή καρδιαγγειακά και νεοπλασίες. Oλες οι έρευνες στην Ευρώπη και στον κόσμο αποδεικνύουν πλέον ότι το 97% των θανάτων που «χρεώθηκαν» στον Covid-19 προήλθε από άλλες ασθένειες, όπως ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά.

Όπως έχει γίνει αντιληπτό στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, ο κορονοϊός ανιχνεύεται ολοένα και περισσότερο «άνευ συμπτωμάτων». Επομένως έχει δημιουργηθεί ή δημιουργείται και ένα παγκόσμιο τείχος ανοσίας, όπως συνέβη και με άλλους ιούς στο παρελθόν. Ήδη Γερμανοί καθηγητές πανεπιστημίων συνέστησαν επιτροπή προκειμένου να διερευνήσουν αν αυτά τα μέτρα, συμπεριλαμβανομένου του lockdown, ήταν απαραίτητα και πάρθηκαν σωστά ή ήταν υπερβολικά, διέλυσαν τη διεθνή οικονομία και ωφέλησαν μόνο συγκεκριμένες τσέπες.

Εδώ στην Ελλάδα ακούμε κάθε απόγευμα για εκατοντάδες κρούσματα. Δεν λιποθυμάει, όμως, κανείς στον δρόμο ούτε μεταφέρονται επειγόντως σε νοσοκομεία ούτε κατακλύζονται οι διάδρομοι νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Ωστόσο, εξακολουθεί ο πληθυσμός μας να ζει κάτω από περιοριστικά μέτρα, να υφίσταται ανεπανόρθωτες οικονομικές βλάβες, να ρευστοποιεί τα περιουσιακά στοιχεία του και να χάνει την προσωπικότητά του φορώντας όλη την ημέρα μία μάσκα, που σύμφωνα με τελευταίες μελέτες δεν τον προστατεύει από τη μεταδοτικότητα του ιού. Αντίθετα, πολλαπλασιάζονται οι επιστήμονες που εκτιμούν ότι με τη μάσκα αυξάνεται ο κίνδυνος μόλυνσης ή δημιουργίας αναπνευστικών προβλημάτων σε ευπαθείς οργανισμούς.

Είναι απίθανα νοσηρή και βλακώδης η άποψη ότι ένα λεπτό πριν από τα μεσάνυχτα δεν κυκλοφορεί ο ιός σε ταβέρνες, ρεστοράν και μπαρ, αλλά εμφανίζεται ακριβώς στις δώδεκα και ένα! Πολύ «νυχτερινός τύπος» είναι αυτός ο ιός! Ο πρωθυπουργός και το περιβάλλον του ήδη μεταφέρουν τις ευθύνες στους γνωστούς λοιμωξιολόγους τονίζοντας ότι τα μέτρα που λαμβάνονται από την κυβέρνηση αποτελούν εισηγήσεις τους. Πρέπει όμως να ξέρει η κυβέρνηση (και κυρίως οι λοιμωξιολόγοι) ότι σιγά σιγά θρυμματίζεται το σκηνικό που έστησαν παγκοσμίως τα μεγάλα συμφέροντα. Ήδη προβάλλει αποκρουστική η «ιατρική τυραννία» που χρησιμοποιείται ως «εργαλείο» πολιτικού και οικονομικού ελέγχου σε εκατοντάδες εκατομμύρια. Είναι οξύμωρο και γελοίο να μιλάνε όλοι στα καθοδηγούμενα και χρηματοδοτούμενα κανάλια για ένα θαυματουργό εμβόλιο που θα έρθει να μας σώσει, ενώ γνωστή επιδημιολόγος, η οποία μας έλεγε ότι θα είχαμε χιλιάδες νεκρούς αν δεν εφαρμόζαμε το lockdown, δηλώνει ότι… «δεν γνωρίζει αν θα το κάνει»!


* Το άρθρο δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα “Δημοκρατία”.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top