0
Εξακολουθεί να αρνείται να μιλήσει η 35χρονη συλληφθείσα για την επίθεση με το βιτριόλι. 


Η επίθεση που συνέβη πριν από περίπου 1,5 μήνα είχε καθηλώσει το πανελλήνιο όπως δείχνουν τα μέχρι σήμερα στοιχεία η ερωτική αντιζηλία είναι το κίνητρο της δράστιδας.

Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι αν η φερόμενη ως δράστις είχε κάποιον συνεργό. Οι Αρχές θεωρούν ότι είναι πολύ δύσκολο να έδρασε μόνη της. Όπως σημείωσε στην εφημερίδα «Real» ο δικηγόρος του θύματος οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν από που προμηθεύτηκε η 35χρονη το καυστικό υγρό.

Αν τελικά εντοπίσουν αυτόν ή αυτή που της παρείχε το βιτριόλι το ερώτημα είναι αν γνώριζε τον λόγο που η 35χρονη το ήθελε.

Παράλληλα οι ερευνητές προσπαθούν να ρίξουν φως και στις μεθόδους παρακολούθησης που χρησιμοποιούσε η δράστις προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν συνεργούς.

Το δημοσίευμα της «Real» αναφέρει ότι αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση ανέτρεξε στο βιβλίο συμβάντων του ΑΤ Μοσχάτου, το οποίο καλύπτει και την περιοχή του Ζωγράφου, όπου και διαμένει το θύμα και βρήκε καταγγελία κατοίκου για μια γυναικεία φιγούρα που ερευνούσε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε δρόμο κοντά στο σπίτι της 34χρονης.

Σημειώνεται ότι η 35χρονη συλληφθείσα για την υπόθεση έχει προφυλακιστεί μετά την απολογία της στον ανακριτή. Η ίδια ζήτησε να εργαστεί στις φυλακές προκειμένου να τύχει καλύτερης μεταχείρισης όσον αφορά την ποινή της.

Μέχρι σήμερα έχει αρνηθεί να μιλήσει σε σχέση με την υπόθεση.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top