0
Όσο καλά και να είχε οργανώσει το απάνθρωπο σχέδιό της η δράστιδα που επιτέθηκε με θειϊκό οξύ στην 34χρονη Ιωάννα Π. 15 περίπου ημέρες πριν στην Καλλιθέα, δεν κατάφερε να αποφύγει τα λάθη.


Λάθη που η αστυνομία εντόπισε και χάρη σ’ αυτά κατάφερε να έχει επιτέλους στα χέρια της καθαρή την εικόνα της γυναίκας που όλοι πλέον αποκαλούμε «μαυροφορεμένη». Το πρώτο βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η γυναίκα αυτά είδε το φως της δημοσιότητας, με την Αστυνομία να στηρίζει πλέον τις έρευνες σε δύο βασικά στοιχεία: Τη φωνή και την όψη της δράστιδος.

Η καθαρή εικόνα προέρχεται από κάμερα ασφαλείας. Το υλικό παρουσιάζει μια γυναίκα -η οποία φέρεται να είναι η μαυροφορεμένη-  να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας που έλαβε χώρα η επίθεση μόλις 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα πριν φτάσει στη δουλειά του το θύμα.

Η συγκεκριμένη γυναίκα,  φαίνεται να φορά μάσκα, μπεζ ζακέτα και γάντια, πιθανότατα για να εξασφαλίσει πως δεν θα τραυματιστεί και η ίδια από την μεγάλη ποσότητα του καυστικού υγρού με το οποίο ετοιμαζόταν να λούσει την 34χρονη.

Ακόμα, έχει σακίδιο στην πλάτη και κρατά ένα μπλε δοχείο στο χέρι της το οποίο πιθανολογείται πως περιείχε το βιτριόλι.

Δείτε τα αποκαλυπτικά πλάνα:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top