0
Aιφνιδιάστηκαν οι Τούρκοι από τις χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας. Σήμερα σε όλα τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας γίνεται αναφορά στα λεγόμενα του κ. Παναγιωτόπουλου. 


Οι Τούρκοι θα πάρουν και την σωστή ''γεύση'' όταν χρειαστεί και εάν προκαλέσουν την χώρα μας. Είναι ξεκάθαρο πως μας φοβούνται και καλό θα ήταν κάποια ΜΜΕ να μην παίζουν την προπαγάνδα του Ερντογάν. 

Κάποιοι δημοσιογράφοι έφθασαν στο σημείο πριν λίγες ημέρες να γράφουν ότι η Ελλάδα τελείωσε. Τέτοια άρθρα δεν τα βλέπεις ούτε στο Anadolou. Καλό θα ήταν να προσέχουμε λοιπόν τι αναφέρουμε και να μην κάνουμε ψυχολογικές επιχειρήσεις κατά των Ελλήνων. 

Τι αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ: 

''Σε προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος απείλησε την χώρα μας ακόμα και με πόλεμο!'' 

''Δε θέλουμε να φτάσουμε εκεί, αλλά θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε απόλυτο βαθμό. Η  συμπεριφορά της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά επιθετική.   

Θεωρώ ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει η Ελλάδα αυτή τη συμπεριφορά, η οποία έχει γενικά μια τάση αυξανόμενης επιθετικότητας, είναι αφενός να εξαντλεί όλα τα διπλωματικά της όπλα και από την άλλη μεριά να μεριμνά για την αύξηση της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μέσα σε όλα τα ενδεχόμενα συμπεριλαμβάνονται ασφαλώς και η στρατιωτική εμπλοκή. Δε θέλουμε να φτάσουμε εκεί, αλλά θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε απόλυτο βαθμό. Επομένως, ο νοών νοείτω!'' 

Έλαβαν το τελεσίγραφο οι Τούρκοι και καλά θα κάνουν να προσέχουν από εδώ και στο εξής.




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top