0
Ο Παντελής Παντελίδης υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλής καλλιτέχνες στην Ελλάδα. Ο ξαφνικός χαμός του τον Φεβρουάριο του 2016 σε τροχαίο δυστύχημα βύθισε στο πένθος τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Ακόμη και σήμερα, τρία περίπου χρόνια μετά τον θάνατό του ο Παντελής Παντελίδης εξακολουθεί να λατρεύεται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν μετά τον θάνατό του έγιναν τεράστιες επιτυχίας σπάζοντας κάθε ρεκόρ προβολών στο youtube.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο ακόμη τραγουδιών γεμίζοντας με χαρά τους θαυμαστές του.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» τα τραγούδια θα κυκλοφορήσουν τα Χριστούγεννα. «Ετοιμάζεται κάτι πολύ δυνατό! Δύο καινούργια τραγούδια από τον έναν και μοναδικό Παντελή Παντελίδη! Μείνετε συντονισμένοι για τις λεπτομέρειες» ανέφερε η επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο instagram την οποία διαχειρίζεται ο αδερφός του.

Ο Παντελής Παντελίδης εξελίχθηκε σε φαινόμενο στο χώρο του τραγουδιού. Έγινε γνωστός μέσα από βίντεο που ανέβαιναν στο youtube. Η επιτυχία του εξελίχθηκε ραγδαία και μετατράπηκε σε είδωλο με δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές.







loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top