0
Νέα χυδαία επίθεση εξαπέλυσε σε βάρος της Ελλάδας ο σύμβουλος του Ερντογάν Γιγίτ Μπουλούτ, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει στην εκπομπή του σήμερα ότι: «Η Ελλάδα θα τελειώσει μέσα σε μια καταστροφή εντός τριών – τεσσάρων ωρών εάν κηρύξει πόλεμο εναντίον της Τουρκίας».



Ο σύμβουλος του Ερντογάν σημείωσε επίσης, ότι οι μεγάλες δυνάμεις ωθούν την Ελλάδα στο να επιτεθεί στην Τουρκία φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα την παρουσία της ελληνικής φρεγάτας κοντά στο ερευνητικό Μπαρμπαρός, που προσπαθεί να κάνει παράνομα έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. 

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε… το Ισραήλ, το οποίο κατηγόρησε ότι κατασκοπεύει μέσω αεροπλάνων UAV την πορεία του «Μπαρμπαρός» και των πολεμικών πλοίων που το συνοδεύουν και παρέχει τις πληροφορίες στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Τις δηλώσεις του αυτές ανέβασε στο twitter ο αυτοεξόριστος δημοσιογράφος και πολέμιος του «καθεστώτος Ερντογάν» Αμπντουλάχ Μποζκούρτ και είναι χαρακτηριστικές του «πανικού» που νιώθει η Τουρκία μετά τα νέα δεδομένα της συμμαχίας Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου και Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου στην ανατολική Μεσόγειο.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top