0
Oι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης (θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου), δημιούργησαν ένα φανταστικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Γερμανό τουρίστα Τομ.


Ο τουρίστας αρχικά πανικοβάλλεται αλλά φτάνοντας στο σπίτι καταλαβαίνει ότι όλοι έχουν αγνές προθέσεις, χαλαρώνει και απολαμβάνει την κρητική φιλοξενία. Στο σπίτι δεν ξέρει κανείς άλλος Αγγλικά, παρά μόνο η Γιαγιά που γνωρίσαμε στο περσινό σποτ. 

Η Γιαγιά μιλάει με τον τουρίστα και μεταφράζει αυτά που θέλει να πει. Ο Ψαραντώνης γνωστός για το χιούμορ του, πειράζει τον τουρίστα ενώ αυτός γλυκοκοιτάζει την γαλανομάτα κοπελιά απέναντι.


Ο Ψαραντώνης πιάνει τη λύρα και το Κρητικό γλέντι ξεκινάει. Το διακόπτει όμως ο κρότος της μπαστούνας του Παππού που σαν μια ακόμα ένδειξη φιλοξενίας προξενεύει στον τουρίστα το Κατερινιώ. Ο τουρίστας στην αρχή νομίζει ότι το Κατερινιώ είναι η γαλανομάτα κοπελιά. Όταν καταλαβαίνει ότι δεν είναι, το σκάει από το παράθυρο και τρέχει στα αμπέλια και τις ελιές της φιλόξενης Κρήτης.


Το νέο σποτ που κυκλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα δείχνει τον Τομ να τρέχει ακόμα για να γλιτώσει από το προξενιό. Μετά από 425 ώρες ο Γερμανός τουρίστας συνεχίζει να περιπλανιέται στα βουνά της Κρήτης.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top