0
Πέθανε σε ηλικία 82 ετών από ανακοπή ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός Μπαρτ Ρέινολντς, o χαρισματικός σταρ των ταινιών, όπως «Όταν ξέσπασε η βία», «πρωτάθλημα για βαρυποινίτες» και «Smokey and the Bandit».

Ο Ρέινολντς που είχε προταθεί Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του ως Τζακ Χόρνερ, στην ταινία του Τόμας Άντερσον «Boogie Nights», πέθανε την Πέμπτη νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Φλόριντα.


Το 2010 είχε υποβληθεί σε πενταπλό καρδιακό bypass, ωστόσο εργαζόταν μέχρι και σήμερα, καθώς συμμετείχε στο καστ της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο, «Once Upon A Time in Hollywood» με θέμα τη δολοφονία της Σάρον Τέιτ από τον Τσαρλς Μάνσον και τη συμμορία του.

Αν και λέγεται ότι είχε απορρίψει ρόλους του Τζέιμς Μποντ και του Χαν Σόλο, τελικά δεν του στέρησε μία κινηματογραφική καριέρα που τον χαρακτήρισε ως μοναδικό ταλέντο. 


Το μεγάλο αστέρι του Ρέινολντς στο Χόλιγουντ μεσουράνησε τη δεκαετία του ’70 και στις αρχές της δεκαετίας του ’80 σε ταινίες όπως το “Deliverance,” “The Longest Yard” και “Semi-Tough,”.

Ο ηθοποιός υποδυόταν ρόλους σκληρού και γόη, και ήταν δημοφιλής και στη χώρα μας.

Ο θάνατος του 82χρονου ηθοποιού έγινε γνωστός από το Hollywood Reporter, που επικαλείται τον μάνατζέρ του, Έρικ Κρόιτσερ. 


Σημειώνεται ότι ο βετεράνος ηθοποιός συμπεριλαμβάνεται στο καστ του «Once Upon A Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο, που αναμένεται το 2019. 

Μία ταινία με κορυφαίο καστ - μεταξύ άλλων τους Λεονάρντο ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Αλ Πατσίνο, Κερτ Ράσσελ, Ντακότα Φάνινγκ και πολλούς άλλους...







loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top